Skocz do zawartości

[bokserki z pampersem] Bokserki męskie z pampersem na lato pod luźne spodenki enduro

Shottas06

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Szukam dobrych spodenek wewnętrznych z wkładką na lato.

Będę je zakładał pod szorty ROCDAY ROC (https://rocday.com/?page=20&prod=109&lang=0) - nie mają systemu mocowania wewnętrznych spodenek

Moje oczekiwana:

- jak najlepsza wentylacja (mogą być z cienkiego odprowadzającego pot materiału lub jakiejś siateczki)

- dobry jakościowo pampers (żelowy lub pianka o dużej gęstości) pozwalający na w miarę komfortowe dystanse po 100 km, który nie ubije się i nie straci swoich właściwości po 1,5 k km

Możecie podpowiedzieć co używacie i co jest godne polecenia?

Napisano

Może nie powinienem ale zaryzykuję i napiszę :0

Ja używam takich.

http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-700-id_8241509.html

Wiem wiem nie ma ich w sklepie internetowym ale może są gdzieś w sklepach stacjonarnych.

Mam ich 2 pary i zakładam na przemian, jedne do prania drugie na "d..ę" na nie zakładam różne szorty,leginsy itp.

Dlaczego napisałem że zaryzykuję i napiszę chodzi o to że w tamtym roku bez problemowo w 2 dwóch takich parach przejechałem to co widać i dalej w nich jeżdżę i jeszcze długo długo mi posłużą

69npyh.jpg

jka

Napisano

bcm nowatex - mam majtki i z wkładką czerwoną - tą najlepszą i te z gorszą niebieską
nie ma problemu jeździć w nich po ponad 100km dziennie , materiał jest dość gruby jak na wewnętrzne ale jest naprawde przewiewny , nigdy nie miałem problemu że czuje wilgoć czy coś, jak bys chciał cos więcej na ich temat daj znać na PW

Napisano

BCM Nowatex z czerwoną wkładką mam i używam ich drugi sezon w chłodniejszej połowie roku.

Sam producent określił je jako bielizna zimowa.

Wkładka jest bardzo dobra - też polecam z czystym sumieniem.

Niestety materiał dosyć gruby i latem za ciepło w nich.

Napisano

Jak wyżej polecam bcm nowatex, z materiału meryl skynline i wkładką czerwoną La fonte.

Ps. Te bokserki są w dwóch wersjach z grubszego i cieńszego materiału.

Napisano

Ja także mogę polecić spodenki BCM Novatex. Mam i te z czerwoną i te z niebieską wkładką. Obie oceniam na 5. Czerwona wydaje się minimalnie bardziej wygodna. Jeżdżę w tych spodenkach w lecie (pod luźne szorty) i teraz pod długie spodnie. Sprawdzają się bardzo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...