Borsuczy Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Witam... Co się stało wyjaśnione jest w filmie. Nie chcę być o nic posądzony, więc nie używam żadnych nazw. Nie polecam kupowania tego soku do jazdy na rowerze i w sumie do wszystkiego innego też nie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Sytuacja nieprzyjemna, możesz napisac do producenta i zobaczyć co zrobi. Natomiast musisz też wziąć pod uqagę, że takie rzeczg się zdarzają i raczej nie świadczą jakoś strasznie negafywnie o marce. Przecież nawet jak mama zrobi domowy obiad to może wleźć do niego robak, ale nie świadczy to o nim źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Uśmiech mi się ciśnie na twarz sam z siebie Kilka dni temu jeździłem na rowerze ... po kilku dniach chciałem wyczyścić bidon ... STARY Skoro bidon po soku czyścisz po kilku dniach to ja nie chce wiedzieć co ile sprzątasz miejsca w których przebywasz i jaki w nich panuje standard higieniczny Równie dobrze mogłeś przez miesiąc nie otwierać chlebaka, na którym stał otwarty bidon. Spragniony najedzony starym chlebkiem robak mógł pomyśleć że tam coś zostało do picia wlazł do środka zaspokoić pragnienie ... Ty go nie zauważyłeś nalałeś soku, utopiłeś biedaka i że niby on był w soku ... Dla mnie to ten robal był w bidonie ... a jak on się tam znalazł to jedna wielka niewiadoma pozwalająca na wiele interpretacji . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Zdrowe proteiny. Ile się tego połknie w czasie ścigania. A tak na poważnie to nić miłego. To że bidon umyłeś po kilku dniach to inna sprawa ale tak czy siak powinna być tylko pleśń a nie robale. Zostaje pytanie, czy dostał się tam w czasie produkcji czy w przechowywaniu po otwarciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 To w biedrze sprzedają soki w bidonie Cube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Syf masz i robal Ci wlazł do bidonu a Ty żeś go sokiem zalał i utopił. Ot i cała tajemnica wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Nie no, nie wierzę. @@Borsuczy, jakbyś pokazał tego robala pływającego w oryginalnie zamkniętej butelce, to mógłbyś nie polecać tego napoju, ale znajdujesz po kilku dniach martwego robala w bidonie i twierdzisz, że był w tym napoju? Wyślij ten filmik do producenta tego napoju i zagroź mu, że jak Ci do końca tygodnia nie wpłaci miliona zł, to idziesz z tym filmem do sądu, masz spore szanse na wygraną A tak na marginesie, jeśli już czegoś nie polecasz, to podaj pełną nazwę tego czegoś, żeby inny wiedzieli o jaki produkt konkretnie chodzi, a nie podajesz - "sok na eR" i niech się każdy domyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 No bez przesady, ile ten robal mógł tego soku wypić? Wygląda na to, że masz prusaki w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.