maczet190399 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Czy ktoś korzystał z ich usług ? Można się spodziewać jakiś problemów ?? Robidobre wrażenie. Na emaile odpowiadają po kilku godzinach i nawet w języku angielskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Kopowałem kilka razy i zero problemów. Płatność kartą kredytową i wysyłka bardzo szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowy Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Kupowałem, bez żadnego problemu. Nawet można uzyskać małą zniżkę w zależności od kwoty zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konec Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Kupiłem tam ramę i jakieś duperele. Wszystko przyszło po tygodniu elegancko zapakowane. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 U mnie też kilka zakupów, zero problemów. Mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Potwierdzam. Bez problemów (chociaż kupowałem części już jakiś czas temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Robił ktoś z Was zakupy z odbiorem w paczkomacie? Mieszkam przy granicy, mam kilkanaście kilometrów do najbliższego niemieckiego paczkomatu i wysyłka jest znacznie tańsza niż do Polski. Czy u nich jakoś sie to różni? Potrzebuję kartę telefoniczną z ich sieci by dostać potwierdzenie umieszczenia w paczkomacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.