alchem Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Cześć. Zastanawiam się nad kupnem tego roweru: http://allegro.pl/eddy-merckx-karbon-campagnolo-centaur-59-cm-i6566951207.htmlOpłaca się go kupić czy nie?Ogólnie szukam ostrego/szosy do 2/2,5k. Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorg7603 Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 2500 za pełny carbon to bardzo atrakcyjna cena. Sprzedający handluje rowerami. Z własnego doświadczenia polecam bardzo dokładne oględziny, a najlepiej kontrolę w porządnym serwisie. Wiosną kupiłem Cannondale. Stan super, generalnie rewelacja. Odległość była spora, wiec nie miałem jak dokonać oględzin i kupiłem z przesyłką. Doszła kupa złomu, w wielu miejscach z ogniskami utleniania (ramą Alu), kompletnie zajechanym amorem i napędem złożonym z kilku różnych systemów (8-10 rzędów) w stanie agonalnym. Z używanymi rowerami jest dzisiaj jak z autami. Mirki handlarze opanowali zachodnie złomowiska, polecam wiec jak na wstępie, bo cena dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alchem Napisano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Dzięki za odpowiedź, w najbliższym czasie mam właśnie zamiar go obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.