rowerowy89 Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Hej,To mój pierwszy temat i trochę czuję się nieswojo ale spróbuję - więc chciałbym zacząć swoją przygodę z MTB. Do tej pory głównie interesowałem się tematyką jako kibic, chciałbym jednak samemu spróbować wziąć w tym udział. Obejrzałem 3 ciekawe filmy z BW.PL: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvoI3enE0zP6y3ezMUxXBYZ1LFJkUtLiH ale mysle, ze moge jeszcze mocniej poszerzyc swoja wiedze... Jakie polecacie poradniki, artykuły, strony czy filmy? Dziękuję!
lewocz Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Nie oglądaj youtuba tylko smaruj na rower
fundil Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Tak jak kolega pisał. Trening, dobre odżywianie, i w miarę dobry sprzęt. Jak dobrać sobie sprzęt wyczytasz na forum, o treningu też.
SovaLTD Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Przede wszystkim na czym i gdzie zamierzasz jeździć? Po drugie, chcesz się ścigać w maratonach, czy po prostu rekreacyjnie sobie pedałować?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.