Alpina Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Witam! Posiadam hamulce Shimano XT M785. Chciałbym wymienić przewody na te w oplocie stalowym, dokładniej na przewody firmy Unex Ultra. Nie wiem jakie końcówki będą potrzebne od strony zacisku. Nie zanalazłem w Polsce dostępnych końcówek do zacisku, są tylko do klamki. Mogę użyć każdego banjo z baryłką pod przewód 5,5 mm? Móglby mi ktoś podesłać linki do odpowiednich końcówek dla tego przewodu lub podpowiedzieć czego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 (edytowane) http://www.chainreactioncycles.com/no/en/goodridge Goodridge Collar sku63634 Goodridge Hose Connector M8 0,75 Male Fixed sku63595 To są części do klamki Goodridge Collar sku63634 Goodridge M6 Washer sku63627 Goodridge Hose Connector M6 Banjo sku63608 To części do zacisku Edytowane 23 Października 2016 przez cichy66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Dzięki wielkie! Cbyba tez zamówię jednak przewód Godridge... btw. odnosnie śruby, w m785 nie da rady zastosować tej śruby którą podałeś wyżej, bo nie złapie wcale gwintu. Można zastosować oryginalną shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Zerknij na gg wysłałem Ci kilka fotek jak to wygląda w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi