zarazek Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 (edytowane) Hej! W tym roku postawiłem na niespieszne, październikowe podróżowanie przez 9 dni rowerem po Beskidach (z zachodu na wschód), a więc Śląski, Żywiecki, Gorce, Pieniny i Sądecki. Jeśli ktoś ma ochotę, zapraszam do przeglądnięcia smartfonowych zdjęć ewentualnie poczytania relacji. Tym razem odpuszczam zamieszczenie galerii na Google Photos, od kiedy tak namieszali z likwidacją picassy. Mapa: http://rower.bozym.com/Beskidy_2016.htmlZdjęcia i relacja:http://zarazek.bikestats.pl/c,36944,Beskidy-2016.html Edytowane 21 Października 2016 przez zarazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Mała uwaga - warto wcześniej rozpoznać teren, bo sporo sił pewnie straciłeś utrudniając sobie jazdę jak np. tu: (na Szyndzielnię) "Na początku kręcenie korbą, potem pchanie, potem wciąganie (niebieski pieszy)" - ale tam jest całkiem fajna droga, prowadzi nią czerwony szlak To samo ze zjazdem do Szczyrku - duża utrata wysokości - zamiast jechać na Skrzyczne przez Salmopol. Ale oczywiście to twoje decyzje, a wycieczki zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarazek Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Ja takie rzeczy traktuję w kategorii przygody - najważniejsze że jestem w górach. Mapie się oczywiście wcześniej przyglądałem, ale jak jesteś gdzieś po raz pierwszy, to nie wychwycisz od razu wszelkich niuansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Zgadzam się, dlatego tylko tak luźno zwróciłem uwagę, absolutnie się nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Gratki. Zazdraszczam tripa i dzieki, że chciało Ci się i ze wogole widziałaś potrzebe opisania tego. Jak to rama pękła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarazek Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Opisuję głównie dla własnych potrzeb kronikarskich, a publikuję z próżności. A rama pękła tak: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Fajna wyprawa . Popraw podpis pod zdjęciem droga z Piwnicznej do Rytra. Na zdjęciu jest początek kultowego podjazdu szosowego na przełęcz Vabec na drodze z Piwnicznej do Starej Lubovni na Słowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarazek Napisano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Dzięki, faktycznie pomyliło mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 mega jak dla mnie. dzieki za relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 ach zazdroszczę wycieczki. Jak w końcu wytrenuję nogi to też się wybiorę na taką dłuższą wyprawę w góry, bo póki co 3 dni takich przewyższeń i jestem ściera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi