dex Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 miałem zamiar kupić model tegoroczny (Shimano SH-M121S), ale już ich nie ma w moim rozmiarze w sklepach internetowych. Chciałbym się dowiedzieć, jaka jest różnica pomiędzy tymi, a modelem chyba zeszłorocznym(Shimano SH-M120S - który mogę aktualnie nabyć)? opłaca mi się je kupić za 260zł w tradycyjnym sklepie(link to takich samych na allegro, tylko mój rozmiar to 45) przekopałem już forum i google.pl znajdując różne informacje ( na +/-)... nie jest to jakaś staroć..., ?? zależy mi na wytrzymałych bucikach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosu Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ja nie wiem jaka jest rónica ale wiem, że miesiąc temu kupiłem te SH-M121 tez rozmiar 45 znalazłem ostatnie w centrumrowerowym. Niestety tam były najdroższe ale nigdzie indziej juz nie było :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Temat zamknięty, kupiłem te buty i już proszę mi nie pisać, że są fe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.