zinoo30 Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 Witam. Jeśli ktoś rozpoznaje co to za marka i/lub model to proszę o info. Nie mogę odnaleźć żadnej informacji o tym rowerze w internecie. Rama prawdopodobnie karbonowa. Zdjęcie w załączniku.
modrzew Napisano 22 Października 2016 Napisano 22 Października 2016 Abstrahując od tego co to za rama, to niezłą pokrakę ktoś z tego zrobił. Jak się widzi na raz tej wielkości tarcze, kasetę o rozpiętości praktycznie szosowej i cieniutkie slicki, to nie wiem czy śmiać się czy płakać
zinoo30 Napisano 22 Października 2016 Autor Napisano 22 Października 2016 Już go kupiłem, za 2k wart jest nawet jeśli miałby iść na części. Slicki zawsze można wymienić na normalne. Rower sprowadzony z Niemiec. Prawdopodobnie to składak, ale w dalszym ciągu nie znalazłem informacji nt "ORB"?
c1ach Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Rama to prawdopodobnie jakiś chińczyk, wizualnie nie wygląda na najświeższy model. Może dlatego nie można już nic znaleźć? O takich produktach rynek szybko zapomina, wypuścili trochę ram i coś tam namalowali żeby nie było łyso.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.