polphastg Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Cześć,czas coś zmienić i kupić jakiegoś lżejszego,bardziej dynamicznego i bardziej agresywnego,czymś czym da radę się troche pościgać na maratonach i nie być w tyle Szukam czegoś na grupie Shimano choć nie wykluczam Srama ale nie miałem nigdy z tą grupą do czynienia. Czekam na jakiekolwiek propozycje do 3500zł bo budżet studenta wiadomo duży nie jest Edytowane 20 Października 2016 przez polphastg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Podaj swoje wymiary, cena jest też zależna od wymiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 182cm i jakieś 75kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Obecnie za 3500PLN jest Kross B8 Rio. Nie pamiętam tylko czy L-ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 za 3500zł RIO? z tego co przeglądałem to mniej niż za 4k go nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 W Rowersach w Gdańsk Chełm był ten Rio za 3500 PLN. Zadzwoń do nich może go jeszcze mają. Rozmiar M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Dzisiaj widziałem na jakimś sklepie, tylko nie mogę tego znaleźć. Kwotę masz już przyzwoitą więc masz w czym wybierać. Edytowane 20 Października 2016 przez fundil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 no to byłby dobry stosunek jakości do ceny według mnie,tylko dorwać taką okazje a jakieś inne marki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Tu masz rozmiar M ( o L zapomnij, bo będzie za duży ) : http://allegro.pl/najlepszy-do-3600zl-rower-kross-level-b8-m-2016-i6557357653.html Przypominam, że Rio ma tylko jeden blat z przodu, ale za to ma blokadę amorka w manetce na kierownicy. Edytowane 20 Października 2016 przez KrissDeValnor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Czytałem że B8 ponoć lepszy niż ten B8 Rio? jak to wkońcu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Zwykła 8-semka ma lepszy osprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 i jest tańsze? what?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Tu masz rozmiar M ( o L zapomnij, bo będzie za duży ) Musi się przymierzyć. Rowery Krossa mają troszkę dziwne rozmiary. Ja mam 182 i na M-ce nie czułem się dobrze. Mam L-kę i mostek w minusie i to jest prawie to. Ale ja ustawiam się pod maratony a przy zwykłej jeździe sylwetka jest inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Odbiegając od tematu, fundil piszesz że nastawiasz się na maratony? dużo startujesz? jakie treningi zimą żeby nie stracić kondycji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) W maratonach i w XC strtuje dla zabawy a nie o wynik. Oszem staram zaliczyć dobry czas. Raczej startuje w miejscowych na Śląsku typu Bike Atelier Maraton, Lange,itp. Obecnie mam pauzę od kilku miesięcy. Najpierw miałem uszkodzony rower a teraz mała kontuzja nogi. Lecz chcę się jeszcze sprawdzić na nowym sprzęcie w tym roku. Już w niedzielę ma MTB. Trening, hmm raczej nic mocnego tak jak pisałem jeżdżę dla siebie, ale staram się dziennie zrobić 50 km. W weekendy coś więcej, trasy typowe MTB/XC czyli dużo błota kamieni, piachu i trawy. Raz w tygodniu trochę tlenu, czyli 100/150 km. Obecnie trening ograniczony do obwodówki i siłowego, niestety nie posiadam trenażera, ale staram się dalej śmigać.Są tu na forum naprawdę dobrzy zawodnicy co mocniej pracują nad sobą i więcej Ci podpowiedzą. Pamiętaj że rower to kochanka i nie możesz jej sobie obrzydzić. Edytowane 20 Października 2016 przez fundil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Przypominam, że Rio ma tylko jeden blat z przodu, ale za to ma blokadę amorka w manetce na kierownicy. Zapewniam Ciebie, że nie ma manetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Zależy jak trafisz. Są wersje "z" i "bez". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Jedyne z manetką jakie widziałem to te na stronie internetowej. W sklepach ani sztuki z manetkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 W Rowersach w Gdańsk Chełm był ten Rio za 3500 PLN. Zadzwoń do nich może go jeszcze mają. Rozmiar M W rowersach jest za 3800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Nie wiem jak obecnie, ale w 2 gosportach swego czasu stały z manetkami. Loteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 dobra tylko tu o tym Krossie,a może coś używanego w tej cenie a lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Z używanym jest problem że możesz się wkopać w bagno. Musisz się znać i wiedzieć na co zwrócić uwagę a co jest normalnym zużyciem. Zakup używki jest fajnym rozwiązaniem bo możesz mieć fajny rower za nie wielką kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 W W-wie w Blue City stoi x2 Rio z blokada amora. Rozmiar L i M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi