Buaha Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Co polecacie w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 kellys rocket - 250 zł ale przewiew meega , używałem 2 lata w szosie i mtb , wspominam bardzo miło , wkładki można bez problemu dokupić jak się zużyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Co polecacie w tej cenie? "Tego kwiatu pół światu", a ty wybierz wygodny i taki jaki ci się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Ja mam 4F cena 179zł ale teraz można dostać za 99zł. Super lekki i wygodny. Trzeba w sklepie przymierzyć bo rozmiary dziwnie wypadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 wygodny Nie rozumiem takich ludzi - sugerujesz zakup komuś kasku twierdząc że jest wygodny - nie zdajesz sobie sprawy że to co wygodne dla ciebie wcale takie nie musi być dla innych? Kask trzeba przymierzyć, nie ma co się sugerować opiniami innych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 No pewnie, że trzeba przymierzyć ale zasugerowałem bo jak dla mnie kask tej firmy godny polecenia i warto sprawdzić czy przypasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ja sobie chapnąłem ostatnio dobrze przeceniony Mavic. http://sporto.com.pl/p/233/6452/mavic-aksium-elite-kask-rowerowy-szosowy-kaski-akcesoria-kolarstwo.html Mam go miesiąc. Dla mnie wygodny. Widać, że zrobiony z dobrych materiałów, robi wrażenie solidnego, że w razie bęc, ochroni głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.