kal800 Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 hej, mam możliwość, aby pozyskać zegarek HR w wersji Silver. niestety w ramach tej promocji jest tylko ten model. pytanie - czy jest sens aby się napinać na Sapphire? Mógłbym sprzedać wersję HR i kupić za nią szafirową bez pomiaru tętna, albo dołożyć parę złotych i wziąć maksymalną opcję - z HR i szafirowym szkiełkiem, natomiast trochę mi się nie chce czekać, aż ktoś ode mnie ją kupi, itd. Stąd pytanie do posiadaczy - czy jestem w stanie docenić walory szkła szafirowego w zegarku sportowym. Mam takowe w obu zegarkach mechanicznych, natomiast dopiero wypukłe szkło z podwójnym antyrefleksem naprawdę zmienia wszystko diametralnie. dzięki za sugestię, pozdrawiam Kal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrisnow Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Jak dobra cena to byłbym zainteresowany silverem hr Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.