KubaMTB Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Jeśli był bardzo w błocie spróbuj zrobić tak wyszejkuj łańcuch kilka razy w wodzie ben niczego daj mu wyschnąć potem go wyszejkuj w benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Wystarczyło przeczytać kilka postów.Temat juz rowiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 90% problemów na tym forum jest tego typu - to cud że ludzie nie pytają "w którą stronę kręcić pedałami żeby jechać" ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2016 A w którą trzeba kręcić? Bo nie wiem czy dobrze robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Lewym w prawo, prawym w lewo kręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2016 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaMTB Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Lewym w prawo, prawym w lewo kręcisz.To dla tego ciągle 1 szego nie mogę dogonić Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal.k87 Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Moderatorze, gdzie jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaMTB Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Moderatorze, gdzie jesteś?Poszedł sprawdzić jak się lepiej pedałuje Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.