Otter Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Są może osoby w albo w okolicahc Łodzi jeżdżące w tym stylu, znające jakieś ciekawe miejsca? Bo jak na razie udało mi sie kilka razy poszaleć w Łagiewnikach ale nikt ze znajomych albo nie chce tak jeździć albo nie ma odpowiedniego sprzętu albo w ogóle nie jeździ :025: Jeśli znacie ciekawe miejsca gdzie można sobie poskakać lub pozjeżdżać to też nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja nie piszę się jako chętny, bo osobiście w innym stylu trochę mykam, ale... co do miejscówek Dirt, to np. u mnie pod oknami prawie - ul.Traktorowa koło stacji Shell'a. Również okolice ASP. FR/NS -> Rudzka Góra (przynajmniej kiedyś było). Góra Rogowska (rejon ulic Łupkowej, Piaskowej i Rogowskiej) poza tym to np. kilka konstrukcji w Smardzewie - w lesie za stawem (choć ostatnio niszczeją raczej). Kilka kładek jest też bodajże w Glinniku. Tyle obecnie kojarzę z widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Miejscówka jest też w Zgierzu. Jak dla mnie niektóre przeszkody są naprawdę hardcorowe Cala trasa ciągnie się lasem w zasadzie wzdłuż ulicy Przygranicznej od skraju lasu do malinki. Są w zasadzie dwie traski jedna typowo wzdłuż drogi a druga głębiej w lesie i ta jest dla bardziej zaawansowanych jeźdźców Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.