Skocz do zawartości

[dirt, freeride] szukam towarzyszy

Otter

Rekomendowane odpowiedzi

Są może osoby w albo w okolicahc Łodzi jeżdżące w tym stylu, znające jakieś ciekawe miejsca? B) Bo jak na razie udało mi sie kilka razy poszaleć w Łagiewnikach ale nikt ze znajomych albo nie chce tak jeździć albo nie ma odpowiedniego sprzętu albo w ogóle nie jeździ :025:

Jeśli znacie ciekawe miejsca gdzie można sobie poskakać lub pozjeżdżać to też nie pogardzę :)

Ja nie piszę się jako chętny, bo osobiście w innym stylu trochę mykam, ale... co do miejscówek

Dirt, to np. u mnie pod oknami prawie - ul.Traktorowa koło stacji Shell'a. Również okolice ASP.

FR/NS -> Rudzka Góra (przynajmniej kiedyś było). Góra Rogowska (rejon ulic Łupkowej, Piaskowej i Rogowskiej) poza tym to np. kilka konstrukcji w Smardzewie - w lesie za stawem (choć ostatnio niszczeją raczej). Kilka kładek jest też bodajże w Glinniku. Tyle obecnie kojarzę z widzenia :(

Miejscówka jest też w Zgierzu. Jak dla mnie niektóre przeszkody są naprawdę hardcorowe :D Cala trasa ciągnie się lasem w zasadzie wzdłuż ulicy Przygranicznej od skraju lasu do malinki. Są w zasadzie dwie traski jedna typowo wzdłuż drogi a druga głębiej w lesie i ta jest dla bardziej zaawansowanych jeźdźców

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...