SimonConqueror Napisano 17 Października 2016 Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Witam, co sądzicie o tym amortyzatorze? Warto? Bo jesli jest okej to go kupie bo i parametrami mi odpowiada i kolorystyka no i jest w bardzo dobrym stanie z tego co widze. Link do amorka: http://allegro.pl/marzocchi-bomber-55-ata2-super-stan-i6567271665.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2016 wygląda ładnie. Spróbowałbym utargować z 50 zł - tak dla zasady Pierwsze co bym zrobił po zakupie tego widelca to pełny serwis. Nie wiadomo ile ten widelec stał i gdzie był jeżdżony. Ja nierzadko miałem taką sytuację, że klient kupił mało uzywany amortyzator i na wszelki wypadek przyniósł do mnie do serwisu na sprawdzenie. Otwieram pacjenta a tam olej czarny. No i jeszcze jedno - przez tą całą dzieciarnię z dh-złomu co to udziela wielu mądrych rad, w narodzie pokutuje stwierdzenie, że w marcokach nie musisz robić serwisu dopóki nie puszcza oleju przez uszczelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Poczytaj o problemach z widelcami Marzocchi z 2008 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Wygląda nieźle ale nie wiem na ile zmieniły się ceny na rynku że @@mrmorty wspomina o targowaniu tylko dla zasady. Jak na moje to 8 stówek za ten amor to sporo. Problemów z Marcokami z 2008 roku nie potwierdzę - miałem ten amor, jeździłem, cieszyłem się. Możliwe że dlatego że nie miałem porównania ale teraz jeżdżąc na powietrzu zdarza mi się tęsknić za Bomberem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi