Otter Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Zapragnąłem w niedalekiej przyszłości zmienić korbę i suport. Na oku mam dwa wkłady Dartmoor Hard Barr oraz VP Modus 604 Jeśli macie jakieś opinie na temat jednego i drugiego to chętnie poczytam Korba Dartmoor Rebel Jakieś opinie o tym sprzęcie? Bo nie widziałem na forum. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 co do korby to nie wiem , ale mam suport vp i moge powiedziec ze to najgorszy szmelc , po dokreceniu byly jakies opory , nie toczyl sie normalnie , po ok 200 km zaczely sie trzaski , mechanik costam spilowal i na razie jest ok , ale i tak czasem slychac jakies pukniecia , nie polecam , jakosc wykonanie jest marna , nie kupuj vp za taka kase znajdziesz cos lepszego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.