Skocz do zawartości

Jakiej firmy jest ta rama? Numer seryjny XA i osiem cyfr

Santos200

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Kupiłem ramę aluminiową malowaną.I próbuję dowiedzieć się jakiej jest firmy. Rok produkcji itp.Grzebałem dość dużo po zdjęciach i nie mogę znaleźć podobnej.Po numerze seryjnym tez nic nie ma. Moze ktos sie spotkał z takim numerem jak w tytule.Jak gdzies było to przepraszam. Dopiero za czynam zabawę z rowerami.

Napisano

Nie wiem jak jest z numeracją rowerów ale być może jest tak jak w nr VIN samochodu i można rozszyfrować z numeru rok, model,rozmiar. Czy wszyscy producenci stosują dwie litery i potem osiem cyfr?

Napisano

Z takimi pytaniami do pana Macieja ... >> KLIK 

Dałbyś przynajmniej dobre foto ramy uzupełnione dobrymi foto główki ramy, okolicy węzła podsiodłowego, węzła suportowego i haków ...

A nie cyferkami i literkami nam tu wyskakujesz ...

Wcześniej oczywiście warto zainteresować się regulaminem ... i prawidłowo napisać temat. 

Pozdro

Napisano

Moze ktos sie spotkał z takim numerem jak w tytule.

Hmm. Ja tam żadnych numerów nie widzę.  

Zresztą i tak temat wyleci.   

Napisano

Kolego czy ja cię obrażam. To ty nie umiesz rozróżnić cyfry od litery. A poza tym naucz się zakładać tematy

Kiedyś się nauczę. Ty do temetu niczego nie wnosisz. To że źle zalożyłem temat już kolega wcześniej pisal

Bo to podstawa by sprawnie i prawidłowo funkcjonowało forum.

Kiedyś się nauczę. Ty do temetu niczego nie wnosisz. To że źle zalożyłem temat już kolega wcześniej pisal

Napisano

Ty do temetu niczego nie wnosisz.

Panie kolego, pytasz o numer ramy a go nie podałeś. To powiedz jak Ci można pomóc. Nie wiem jak reszta forumowiczów ale ja szklanej kuli nie mam     

Napisano

Czyli mogę się spodziewać jeszcze ze dwadzieścia wpisów że źle założyłem temat?Spoko

Panie kolego, pytasz o numer ramy a go nie podałeś. To powiedz jak Ci można pomóc. Nie wiem jak reszta forumowiczów ale ja szklanej kuli nie mam

Napisano

No nie no spoko, wszystko jest w nim jasne i przejrzyste. Numery widoczne zdjęcie ramy jest ja się patrzy. Tylko nasze zdolności jakoś zawodzą    

Napisano

Prosze: XA06090914

Proszę: XA06090914

Nie napisałem numeru - pisałeś dużo.

Napisalem- opuszczasz. Bo niby spam.

Taki właśnie jesteś pomocny. Błędy powytykać i nic po tym.

Ok po temacie. Są fora na których pomagają. Bez ciągłych pretensji.

Napisano

I zaczęło się.

Jak by było to takie proste to bym zadzwonił. Proszę się nie wypowiadać bez konkretnych informacji.

Rama jest malowana i nalepki pod tymi tasmami nie są oryginalne.

• Mod Team
Napisano

ej, ale po co dokarmiacie trolla?

Nie wiem człowieku czy to taka moda teraz czy po prostu po drodze gdzieś kulturę swą zgubiłeś, ale ja nie toleruję takiego buractwa wobec innych użytkowników. Ludzie do ciebie normalnie a ty ze swoimi chamskimi tekstami...

Ode mnie ban w prezencie i szukaj sobie tej swojej ramy gdzie indziej ale nie u nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...