PawelTol Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Witam. Mam zamiar zmienić amortyzator w moim rowerze Nukeproof Snap. Amortyzator musi zmieścić koło 27.5 I oś QR15. Interesują mnie modele. Fox 34/36 BOS Deville RS Pike Ale inne też mogą być. Jaki model najlepiej wybrać i polecilibyście mi go? Pisałem z telefonu za błędy przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Devile jest na 20mm, oś + redukcja to 300zł Weź sobie nowego Auron'a, lub Durolux'a(wymiana piasty na 20mm) naprawdę bardzo fajne i udane widelce. (jak ważysz 60-75kg, będzie konieczna wymiana sprzężny na miękką na starcie, Activia Ci to zrobi za dodatkową opłatą) Tanie w serwisie, części masz praktycznie wszystko u Activi i to w normalnych cenach(nawet górne czy dolne golenie za jakieś 500zł). Do tego oba mają regulacje wysokiej i niskiej kompresji czego nawet w Pike nie znajdziesz. + na endurotrophy masz bardzo spory wątek dot. regulacji czy tuningu tych widelców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelTol Napisano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Deville już znalazłem z osią QR15 jest na OLX . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Deville już znalazłem z osią QR15 jest na OLX . Tylko przed zakupem sprawdź czy nie trzeszczy na sterowce czy tam rur goleniowych bo ostatnio miałem kilka Deville na serwisie w sprawie usunięcia tego trzeszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Deville już znalazłem z osią QR15 jest na OLX . BOS to BOS wiadomo, ale z używanym różnie może być, a Auron/Durolux to masz nowy z 2 letnia gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.