specjalized Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mam takie luzy w mojej deorce 2001 (20000km) działa ok ale jak bym skasował te niedogodności to by pewnie było lepiej, można to rozkręcić i dodać jakiś podkładek żeby się tak nie ruszało? robił to ktoś już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jak chcesz rozkrecic w sumie nierozbieralna przerzutke ? ;] Luz na wozku czy calym pantografie ? Mozna na nowo nitowac ja moze to w sumie cos da , tak czy siak malo oplacalny zabieg ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 skoro działa ok,zostaw ja w spokoju.Przerzutka jest taka cześcia,która raczej samemu nie naprawiamy.Jesli sie sypie,jedyne prawidłowe rozwiązanie to kupno nowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2006 chodzi mi tylko o te luzy które są na wózku oraz w przy mocowaniu do ramy, może jakieś cienkie podkładki by skasowały ten luz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ale gdzie ty te podkladki chcesz dac ? ;] no niestety ale nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.