specjalized Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 mam takie luzy w mojej deorce 2001 (20000km) działa ok ale jak bym skasował te niedogodności to by pewnie było lepiej, można to rozkręcić i dodać jakiś podkładek żeby się tak nie ruszało? robił to ktoś już ?
wookie Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Jak chcesz rozkrecic w sumie nierozbieralna przerzutke ? ;] Luz na wozku czy calym pantografie ? Mozna na nowo nitowac ja moze to w sumie cos da , tak czy siak malo oplacalny zabieg ;]
topol Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 skoro działa ok,zostaw ja w spokoju.Przerzutka jest taka cześcia,która raczej samemu nie naprawiamy.Jesli sie sypie,jedyne prawidłowe rozwiązanie to kupno nowej.
specjalized Napisano 20 Września 2006 Autor Napisano 20 Września 2006 chodzi mi tylko o te luzy które są na wózku oraz w przy mocowaniu do ramy, może jakieś cienkie podkładki by skasowały ten luz?
wookie Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 ale gdzie ty te podkladki chcesz dac ? ;] no niestety ale nie bardzo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.