Gregory34 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Gdzie w Krakowie znajdę sklep z butami szosowymi.Zależy mi na przymiarce przynajmniej paru modeli i nie koniecznie muszą to być Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Bikershop mają NW i Bontager chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 NW chętnie przymierzę,Bontragery mierzyłem i nie moja rozmiarówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 NW chętnie przymierzę Jeśli chodzi o NW to mają dość duży wybór, tylko nie wiem jak teraz z dostępnością rozmiarów, zależy kto ma jaką nogę. Jak nie to w kwietniu zaczynają z nową kolekcją. Ja mam dwa modele na szosę i MTB i sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Też celuję w NW a konkretnie w model TORPEDO PLUS.Przedzwonię do nich jutro i dopytam o dostępne rozmiary. @Nepalczyk mówisz o tym sklepie na ul.Czarnowiejskiej 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 @Nepalczyk mówisz o tym sklepie na ul.Czarnowiejskiej 6 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 ok dzięki za pomoc,jedne namiary mam.Jakiś sklep jeszcze godny uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 ul. Zakopiańska 72 - Specialized al. Focha 32 - Sporto. Mavic, Northwave i kilka innych marek. ul. Łobzowska 40 - mbike. Sidi, Shimano. ul. Kapelanka 54 (Tesco) - BikeAtelier. Diadora, Shimano. ul. Stoczniowców 9 - Windsport. Scott. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 dzięki @Fenthin oby mi tylko soboty wystarczyło żeby wszystkich odwiedzić.Podzwonię i popytam jak z rozmiarówką Sidi i Diadora,do tego dorzucę Northvawe i może coś się uda kupić.Ok jeszcze raz dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 http://wertykal.com/pl/c/Buty-rowerowe/469 https://sklep.bikersport.pl/pl/obuwie_szosowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.