dayus Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Kolega zlamał mi klamkę, kupilem juz nową klamkę HS22 do tloczków HS33. Czy da sie zlac caly olej z systemu,czy raczej bedzie ciezko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 zdecydowanie nie. mozna sciagnac wiekszosc jesli uzyjesz strzykawki i koncowki do odpowietrzania. sens to ma jesli plyn jest nowy. tak trzeba go wymienic. zeby odpowietrzyc hamulec potrzebujesz plynu wiecej niz jest w hamulcu. trzeba go po prostu przepuscic tak zeby wypchnac wyszystkie pecherzyki powietrza. wymieniasz cala dzwignie z korpusem czy tylko sama dzwignie? bo jesli cala klamke z korpusem to hamulec inaczej bedzie dzialal ze wzgledu na inna srednice tloka - w hs 22 jest mniejszy niz w hs 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dopiero teraz sie dowiedzialem,ze jest wiekszy tloczek. W HS22 jest tłoczek taki jak w HS11? Bo HS11 wcale nie hamuja z tego co wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ze strony magury: HS22 mają dokładnie taką zamą średnicę tłoczka co HS33 Jestem tego sure Płyn musisz wymienić. I to raczej tylko Magurea Royal Blood. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 @jacekkoz - hmm...chcialbym by bylo jak prawisz,ale na forum trialowym choodego jzu tez mi ktos mowil,ze tloczki sa szersze w hs22. Nie wiem jak to jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hs 33 ma srednice tloka 14 mm (dane producenta z jego strony) wiec mozesz byc pewny ale rzeczywistosc to rzeczywistosc. o ile pamietam to tlok w hs 11 ma 11 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.