venom6652 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Witam,chciałbym poznac wasze zdanie na temat tego bullsa?,czy w tej cenie to rozsądny zakup? Link: http://allegro.pl/nowy-2015-bulls-wild-flow-29-rs-sid-xx-3x10-xt-i6555929421.html Edytowane 11 Października 2016 przez venom6652 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek19 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 graty mega spoko, szczególnie amory SID XX z X-lockiem, monarch też z blokadą, stary XT też dobry szkoda tylko że 3 blatowy, jedynie ta rama wygląda jak z poprzedniej epoki, podobna do rowerów w marketach, strasznie cieniutkie te rurki na wahaczu, i ogólnie te mocowanie tego amorka do ramy straszni licho to wygląda, no i koła słabe bo w sumie nie wiadomo co to za obręcz pewnie jakiś alexrims wiennman, abo coś podobnego i waga 11,4 albo sprzedawce lekko poniosło albo ta rama ma ścianki grubość puszki od piwa trzecia sprawa to nie wiem po co tam z tyłu siedzi tarcza 180, ani to enduro ani dh, spokojnie by starczyła 160, znajomy miał kiedyś bullsa i pękła mu rama właśnie przy mocowaniu tylnego zacisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom6652 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Dzieki za opinie,myslalem ze nikt juz sie nikt nie odezwie .Wlasnie ta waga mnie troche niepokoi ,ale faktycznie na stronie oficjalnej pisze to samo 11.4,obrecze to jakies WTB XC25 Lite mało informacji o tych obreczach w necie.Mam jeszcze cos takiego na celowniku: http://allegro.pl/cube-stereo-120-hpa-race-2016-29-19-wyprzedaz-i6547118567.html za podobna cene , z fullem to moja pierwsza przygoda bedzie i nie wiem do konca na co tu zwracac uwage,oprocz wielkosci ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Ten od Bullsa to kolejny handlarz. W dodatku nie wiadomo czy cwaniak czy idiota - jako "marka" wpisał "Specialized"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi