Skocz do zawartości

[Bulls wild flow 2015] Opinie

venom6652

Rekomendowane odpowiedzi

graty mega spoko, szczególnie amory SID XX z X-lockiem, monarch też z blokadą, stary XT też dobry szkoda tylko że 3 blatowy, jedynie ta rama wygląda jak z poprzedniej epoki, podobna do rowerów w marketach, strasznie cieniutkie te rurki na wahaczu, i ogólnie te mocowanie tego amorka do ramy straszni licho to wygląda, no i koła słabe bo w sumie nie wiadomo co to za obręcz pewnie jakiś alexrims wiennman, abo coś podobnego

i waga 11,4 albo sprzedawce lekko poniosło albo ta rama ma ścianki grubość puszki od piwa

trzecia sprawa to nie wiem po co tam z tyłu siedzi tarcza 180, ani to enduro ani dh, spokojnie by starczyła 160, znajomy miał kiedyś bullsa i pękła mu rama właśnie przy mocowaniu tylnego zacisku

Dzieki za opinie,myslalem ze nikt juz sie nikt nie odezwie :icon_confused: .Wlasnie ta waga mnie troche niepokoi ,ale faktycznie na stronie oficjalnej pisze to samo 11.4,obrecze to jakies WTB XC25 Lite mało informacji o tych obreczach w necie.Mam jeszcze cos takiego na celowniku:

http://allegro.pl/cube-stereo-120-hpa-race-2016-29-19-wyprzedaz-i6547118567.html za podobna cene , z fullem to moja pierwsza przygoda bedzie i nie wiem do konca na co tu zwracac uwage,oprocz wielkosci ramy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...