zoon666 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Sorry za zmianę tematu. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 samym październiku na serwisie już miałem 3 przypadki awaryjne w VogueNo patrz, a ja swojego drugi rok katuję i nic mu jakoś nie dolega Za to w fabrycznie nowym powietrznym Suntourze już na starcie olej wyciekał z otworów montażowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 mocno to naciągane;-) chm myślę że w velo o takim przypadku nie słyszeli przez cały sezon jak u ciebie w październiku (15 dni minęło);-) Nie wierzę i już. No chyba że wszystkie przypadki dotyczyły jednego widelca gdzie klient wpierniczył centralnie w ścianę ;-))) Pachnie mi reklamą suntoura na kilometr. ;-)) woojj reklamować suntoura nie muszę. Nikogo do zakupu nie zmuszam. I mówię prawdę. Także miałem przypadki z PIKE co takie niby super, BOS-y a także Marzocchi. Jak chcesz to podaj meila. Wyslię ci filmik z trzeszczącym Vogue No patrz, a ja swojego drugi rok katuję i nic mu jakoś nie dolega Za to w fabrycznie nowym powietrznym Suntourze już na starcie olej wyciekał z otworów montażowych. Co do tego wyciekania to trochę by mogli lepiej to opracować, lecz sporo osób wkręca małe śrubki i już problemów nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Panowie, ale poco się kłócić. Faktem jest że widelce 28" nie sa najlepiej pracującymi widelcami i kolejny faktem ze suntour ma najszerszy wybór takich widelców. Miałem w rekach powietrzne suntoury trekingowe i po mimo wielu lat eksploatacji w trudnych warunkach były ciągle ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Nikt się nie kłóci... to rzeczowa i konkretna dyskusja. Pełen szacun.... ja tak to odbieram. Każdy widelec zadbany posłuży trochę. Często i gęsto niewiedza, a raczej niedbalstwo jest przyczyną większości awarii. Choć w dzisiejszych czasach nic mnie już nie zdziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 ...a fakt ze suntour ma najszerszy wybór takich widelców nie jest żadnym wyznacznikiem ich jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Na 2017 ma być jeszcze nowsza wersja NRX-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Owszem nie jest, jednak jak z NRXa czy innego, bo nie pamiętam modelu, po 10 latach jazdy w norweskich warunkach czyli woda non stop + 0 jakiejkolwiek uwagi dla widelca, Anoda z goleni nie zeszła, komora jeszcze trzyma ciśnienie a tłumik jest sprawny to chyba jednak są dobrej jakości Fakt ze nie sa to zaawansowane konstrukcje, zwłaszcza te stare lub te proste. Ale to ciągle dobre widelce, poza tym nie bardzo jest coś lepszego dla tego segmentu. Ja miałem RST w jednym z rowerów, wywaliłem to kowadło pordzewiałe i wsadziłem 26" RS pilot. Wysokość korona -oś taka sama, koło 28 się mieści wygląda troszkę śmiesznie ale działa a no i nie ma 50mm skoku a 100 Czyli będzie połykał miejskie krawężniki dużo dzielniej, a nie zmieni prowadzenia roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.