Jacko01 Napisano 10 Października 2016 Napisano 10 Października 2016 Hello.Szukam motywatora, który wyciągnie mnie na codzienny wysiłek. W pojedynkę ciężko mi się wybrać i pojeździć. Do pracy jeździć nie mogę ponieważ nie mam prysznica w niej, a kilometrów jest 15 Rower to lazaro czyli cross. Mieszkam na os. Przyjaźni w Poznaniu Godziny w jakich mogę jeździć zaczynają się od 19.
Mod Team mrmorty Napisano 10 Października 2016 Mod Team Napisano 10 Października 2016 na oś Przyjaźni gdzie? W Korytkowie Górnym, w Morągu czy w Koszalinie? Może trochę więcej wysiłku przy zakładaniu tematów?!
de_Villars Napisano 10 Października 2016 Napisano 10 Października 2016 Nie rozumiem, jak to ciężko, nie lubisz tego? To może lepiej znajdź inną formę aktywności, która Ci bardziej podpasuje. Mnie nie trzeba wyciągać na rower, raczej sam się źle czuję jak za oknem ładna pogoda a ja nie siedzę na rowerze
Mod Team mrmorty Napisano 10 Października 2016 Mod Team Napisano 10 Października 2016 Użytkownik Jacko01 edytował ten post dziś, 18:59
jastu Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 Motywator? trochę pomaga konto na stravie i rywalizacja na segmentach
Lezia Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Poderwij nową panienkę i od razu zechce Ci się ( na mnie to działa/ło) A czy kręcić na rowerze ..... to indywidualna sprawa.
W0jt3k Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 Teraz to już raczej nie pojeździsz po 19, no chyba ze po mieście. Ale jak chcesz to od kwietnia możemy pojeździć. A jak jeszcze bardziej chcesz to chodze do Niku na Piątkowską w Poznaniu na spinning.
Mod Team mrmorty Napisano 2 Grudnia 2016 Mod Team Napisano 2 Grudnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.