Abus Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W pudełko z nowymi hamulcami znalazlem papier scierny.. Czy on ma jakies specjalne zastosowanie, bo przez przypadek to sie chyba nie znalazl w tym pudelku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Chyba pisze sie v-brake a nie v-brike . A papier scierny to pewnie po to abys klocki mogl sobie zetrzec gdy zrobia sie zbyt gladkie i spadnie sila hamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Chyba pisze sie v-brake a nie v-brike . A papier scierny to pewnie po to abys klocki mogl sobie zetrzec gdy zrobia sie zbyt gladkie i spadnie sila hamowania. Słyszałem o nacinaniu klocków,ale o ścięraniu to jeszcze nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis2006 Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 jakiej fiormy sa to hamulce?nie było zadnej instrukcji opisujacej w jakim celu został włozony tam owy papier? ostatnio równiez kupowałem v-ki (deore lx) i nie miałem tam nic takiego. nigdy nie widziałem nic podobnego :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W sumie to niezły pomysł Ten papier jest po to żeby zedrzeć wierzchnią warstwę klocka, wtedy będzie miał już akceptowalną skuteczność hamowania. Normalnie to się dociera klocki na obręczy, a tu producent chciał mieć od razu 100% skuteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Nie pisze się ani v-brike ani v-brake tylko v-brake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abus Napisano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2006 oj z tym V-... to pomylic sie nie mozna;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mooncycle Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jakiej firmy są te hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_igi Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 dziwne powiem, może sprawdze na swoim bajku tą metodę bo mi kiepsko działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.