DawidWis123 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć, mam rower Btwin rockrider 520 zakupiony w Decathlonie, mam na niego "dożywotnią" gwarancje, chciałem was zapytać czy jak pojadę do salonu decathlon z pękniętą jedną częścią to mi wymienią to część czy cały rower czy może też oddadzą mi pieniądze za rower.Nie wiem czy w ogóle to co mi się stało podlega gwarancji, na załączonym zdj pokaże co się stało.Ta część pękła przez dokręcanie śrubki która jest zakryta przez okrągłą "gumkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 To że jest "dożywotnia" gwarancja,nie znaczy że uznają ewidentne mechaniczne uszkodzenie. Swoją drogą,jak można tak dokręcić kapsel ,że pęknie ? Kup kapsel na allegro za 10pln i wymień,tylko wcześniej poczytaj z jaką siła się je dokręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Bardziej metoda niż siła się liczy w dokręcaniu sterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Dożywotnia gwarancja jest na ramę. Nie wiem czy też nie na kierownicę , sztycę i mostek. W każdym razie w sklepie tego tak nie skręcili żeby pękło , także nie uznają. Kapsel to nie majątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Obecnie wala mi się kilka po wymianie sterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidWis123 Napisano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Dałby ktoś może linka do kupna tej części na allegro lub w decathlonie bo nie mogę tego znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=kapsel&search_scope=category-16449&bmatch=base-relevance-w2-spo-1-2-0812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidWis123 Napisano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mam jeszcze pytanie czy to może być jakikolwiek kapsel czy musi być specjalny, bo w tym rowerze jest możliwa zamiana miejscami tych części pod kapslem tak jak na zdj które dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Obojętnie,byle 1 1/8" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidWis123 Napisano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Okej, wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1987 Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dobrze, że nie reklamujesz spuszczających się opon. Masakra co człowiek. Wymienią Ci cały rower na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.