Quell Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 (edytowane) Wychodzi na to,że przyda mi się drugie światło do mojego rumaka,od jakiegoś czasu mam S2+ i jest to sprawdzone oświetlenie. Już zastanawiałem się nad kupnem takiego samego,ale przecież mam HC20,tylko jak to sensownie zamocować ? Do mocowania z S2+ nie pasuje,zbyt kanciasty od strony przycisku power. Rozwiązaniem jest mocowanie pompki i trytytki,może nie jest to najpiękniejsze rozwiązanie,ale działa,i to całkiem dobrze. Jedyne co zostaje do poprawy ,to gumka zabezpieczająca,zamiana z różu na jedyny słuszny czarny. Edytowane 8 Października 2016 przez Quell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Rany masz przód jak kombajn zbożowy. I popraw temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Rany masz przód jak kombajn zbożowy. Eeee... tam ,nie widziałeś jak jeszcze jest doczepiony powerbank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi