KubaMTB Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Witam mam problem z lewym kolanem po zmianie roweru z Kross Level a2 na Kross B8 Rio jeżdżę w spd Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszRzeczny Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 może to przez to że masz inne przełożenia, zmieniona kadencja, napęd 1x jest bardziej wymagający i mniej uniwersalny jakby nie patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Może coś więcej o historii tego kolana napisz. Urazy, operacje, stany zapalne, wcześniejsze dolegliwości, zmiana masy ciała itd. itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Ww to raz,a dwa przy innej geometrii ramy trzeba się trochę przyzwyczaić. Ja miałem odwrotnie przy starej meridzie 26" przy dłuższych trasach zdarzało się ,że kolana cierpiały,po przesiadce na b7,problemu nie ma wcale,pomógł większy kąt rury podsiodłowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaMTB Napisano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Miałem kiedyś jakieś bóle w obu związane z rośnięciem i chodziłem przez to pół roku na zabiegi. A poza tym nic specjalnego Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Szukaj ustawień w nowym rowerze. Nowe buty - nowe odciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaaCruz Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Jeśli korba z nowego roweru ma większy Q-factor to będziesz to odczuwał w kolanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.