Qbek84 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wystawiona na allegro. Poza allegro 300zł + ewentualna wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 A ile za same ramiona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Musiałby się znaleźć chętny na zębatkę - wtedy mogę sprzedać osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youcek Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Ile za zębatkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Ile za zębatkę? Mam zębatkę hcc 34t oval używana od lipca 120zł wys gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Czy oferta jest nadal aktualna? Jakieś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Czy oferta jest nadal aktualna? Hej mam xt 770 black edition nie spotykana. Stan bdb + zębatka oval 34t od hcc cena 400zł byłbyś zainteresowany? jak coś pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2016 siejak1 - mam do Ciebie gorącą prośbę. Skoro masz coś do sprzedania, to załóż sobie swój temat, a nie wpie***aj się w mój. PS. Zainteresowanych zakupem zapraszam na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 31 Października 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.