siejak1 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witam mam pytanie czy można użyć poxipolu do przyklejenia pancerza do wew. prowadzenia linek do czystego karbonu w ramie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Po co chcesz to robić? Przecież to jakiś absurd i głupota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Jak dzwoni pancerz to się klei kiedyś kleilem ale klejem na gorąco Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ja słyszałem o metodzie na opaski zaciskowe. Spoko, klej na gorąco Ci odejdzie i nic nie zniszczy, a używając Poxipolu w najlepszym przypadku będziesz miał całą upaćkaną ramę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Opaski zaciskowe ewentualnie taśma izolacyjna w kolorze ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Panowie dobrze przeczytali co chce kleić? ZDJ. poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Używasz niepotrzebnie skrótów więc nie dziw się, że Cię nikt nie rozumie. A co do kleju to nie sądzę by w tym miejscu poxipol wyrządził szkody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ja wiedziałem od razu bo znajomemu dzwonilo od nowości i wlasnie klejem na goraco przyklejone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ja wiedziałem od razu Już zrobione poxipolem problem z głowy. DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Wiem co chciałeś kleić, natomiast nadal uważam że Poxipol to bardzo zły pomysł. Można powiedzieć że łączy się na amen z ramą, użyłbyś kleju na gorąco to było by estetyczniej, trwałość ta sama a potem bez problemu byś mógł odkleić przy wymianie pancerzy. No ale Twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ale na co mu estetyka, skoro i tak tego nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Nie widać ale po kilku zmianach pancerzy będzie tam tak "nawalone" że szkoda gadać. Każdy ma inne podejście, ja tam lubię mieć wszystko czyste i ładne nawet jak nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Być może źle rozumuję, ale w mojej ramie nie ma możliwości zmiany wewnętrznych pancerzy do prowadzenia linek. Zmienia się wyłącznie linki i pancerze zewnątrz prowadzone. Co innego pancerz hamulca hydraulicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Być może źle rozumuję, ale w mojej ramie nie ma możliwości zmiany wewnętrznych pancerzy do prowadzenia linek. Zmienia się wyłącznie linki i pancerze zewnątrz prowadzone. Mam tak samo na stałe wklejony są. z tym że mi się w okolicy suportu odkleił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi