maczet190399 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Bardzo chciałbym zrobić zdalną blokadę mojego Monarcha ze względu na bujanie (największe na płaskim). Widziałem, że w ofercie RS jest tylko Monarch XX ze zdalną bokadą. Pytanie czy różni się on w pracy od zwykłego Monarcha RL ?? Bo jeśli nie to moze jakąś metodą "chałupniczą" bym sam dorobił tą zdalną blokadę do obecnego Monarcha zamiast wydawać 1500 PLN na nowego. Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NINerbike Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Podbijam temat, bo mam ten sam problem. Mam Monarcha RL (RS-MNR-RL-C2). I też chciałbym remote lockout zainstalować a wg. producenta nie da się. Da się coś zrobić? A jak nie to co kupić w zastępstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Można tylko wymienić damper na inny, z zdalną blokadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi