Markus34 Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 Witam, jak w temacie sprzedam koła Rigida Xippie, 24 szprychy. Koła używane przeze mnie na co dzień, proste, wycentrowane na boki, tył posiada tylko delikatne bicie góra dół, ja tego nie ruszam bo nie chcę zepsuć, mi nie przeszkadza. Obręcze nie wytarte, jeszcze długo, długo posłużą. Piasty obracają się bardzo ładnie. Tył prze serwisowałem 50 km temu, wszystko dokładnie wyczyściłem, dałem nowy smar i hula elegancko, Na łożyskach nie ma luzu. Luz na bębenku jest mniejszy niż w nowych kołach Shimano rs20, które miałem okazję testować!!! Przód nie wymagał ingerencji bo nie ma żadnego luzu i kręci się bardzo dobrze. Na kołach są obecnie założone prawie nowe opony Continental Ultrasport, popularne i całkiem dobre kapcie. Zaciski są w komplecie, skręcane na specjalny, pięciokątny klucz, w zestawie. Cena kół z oponami to 380 zł z przesyłka po wpłacie kurierem Cena kół bez opon 320 zł z przesyłka kurierem. W razie pytań proszę pisać, dzwonić 796 576 890
bocion Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Da radę zważyć? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Markus34 Napisano 14 Października 2016 Autor Napisano 14 Października 2016 Witam, już nie aktualne ale wzyly Ol 2 kg
Mod Team Puklus Napisano 15 Października 2016 Mod Team Napisano 15 Października 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.