mylfon016 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Witam jest to moj pierwszy post i chcialem zaprezentowac wam moj projekt. Chcialbym poznac wasze opinie i rady co mozna zmienic czy przerobic wedlug was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Wydaje mi się, że masz źle ustawione siodełko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 (edytowane) Ja bym raczej powiedział, że widelec jest zgięty. O ile te stare rometowskie stale są plastyczne, to w końcu się złamie... Co do samego napędu, to wywalić tą rurkę z wydechu i pospawać strumiennicę zamiast oryginalnego tłumika. Łutututuuuuu ! Pierwszy stopień reduktora był oryginalnie z silnikiem? Edytowane 21 Października 2016 przez Hetman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 (edytowane) Dynamo ,i tam chyba był hamulec z przodu. Edytowane 28 Października 2016 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 podziwiam ... dla mnie takie majsterkowanie to cudów czynienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pgumienik74 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 podziwiam ... dla mnie takie majsterkowanie to cudów czynienieTeż tak myślę, nie ma rzeczy niemożliwych [emoji12] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2TS Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Całkiem niezły składaczek, zajrzyj na elektrodę tam znajdziesz więcej takich rowerów z silnikami pomocniczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Jaki v-max? :-D Podpisu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi