Runner_Biker Napisano 14 Października 2016 Autor Napisano 14 Października 2016 chudzinki: masz dobry dzień na żarty? A tak na poważnie troszkę...? Rower nowy, a problem mały jest
Abermon Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Stary, wymień tą dętkę - proszę. A czas poświęcony na dywagacje na forum poświęć na kieliszek dobrego wina. Ja wiem że ona jest nowa i że jej Ci szkoda, ale mimo wszystko, to tylko dętka.... Miłego weekendu Tapnięte z mojego Mate 8
montell81 Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 Załóż nową dętkę a ze starej zrób gumki recepturki. Nic lepszegi nie da się wymyślić.
aroberry Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 Coś mi się wydaje, że to temat do takiego sobie pisania, a nie rozwiązania problemu. Abermon mam takie same skojarzenia jak Ty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
radziuGD Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 A ja to bym chciał mieć takie "problemy"
SovaLTD Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 A ja to bym chciał mieć takie "problemy" To dogadaj się z @@Runner_Biker, niech Ci sprzeda swoją wadliwą dętkę, to będziesz miał takie problemy, skoro tak bardzo chcesz :D:D
Runner_Biker Napisano 16 Października 2016 Autor Napisano 16 Października 2016 Ok, dzięki za wszystkie odpowiedzi - te pomocne i te mniej sensowne, które pojawiły się zwłaszcza przy końcu wątku... Temat uważam za wyczerpany, gotowy do zamknięcia. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.