Markus34 Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 A sprawdziłeś wszystkie deci? Wysyłkę byś miał za darmo, szkoda tej manetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetz Napisano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Tacx blue matic ma manetke 10 stopniowa, to inny model niz ten ktory wrzucilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 A który to jest? Wrzuć link i już go dostaniesz to napisz parę zdań czy jesteś zadowolony, czy nie jest głośny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetz Napisano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2016 https://www.tacx.com/products/trainers/blue-matic Oczywiście nie omieszkam wrzucić zdjęcia mojej domowej konstrukcji jak już go odbiorę, pierwszy trening odbędzie się pewnie jeszcze na zwykłej oponie więc jeżeli chodzi o kwestię hałasu to wypowiem się jak już założę odpowiednią oponę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Jak już Ci wiele osób sugerowało nie używaj zwykłych opon. Szkoda rolki i oponę możesz zniszczyć. Opona na trenażer to nie tylko inny bieżnik ale też inna guma znosząca inny zakres temperatur. Rolka podczas kilkudziesięciominutowej jazdy potrafi się nagrzać. Przebolej te 50zł, bo prawdopodobnie stracisz podwójnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetz Napisano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Napisałem - pierwszy trening. Opone kupuje, ale jak dostane trenażer to pewnie jeszcze nie bede mial opony a bede chcial przetestować sprzet takze jak się raz przejade na zwyklej oponie to nic sie nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetz Napisano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Mieliście rację, bez opony nie ma podjazdu. Jak się ma rowki na oponie to hałas generowany podczas jazdy jest ogromny. Wczoraj nie miałem czasu jechać po oponę więc spróbowałem treningu na zwykłej oponie, po 10min stwierdziłem, że to bez sensu. Dziś po pracy udało mi się zakupić oponę no i jest niebo a ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Jaką oponę w końcu kupiłeś i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.