Alpina Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Witam, czy do amorka DT Swiss XRM 100 SS można dać manetkę np RS-a lub Suntoura i będzie wszystko działało jak trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorkelis Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Ja mam xmm i foxa z tyłu i manetką foxa i blokuję oba - i działa. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2016 a mam xmm i foxa z tyłu i manetką foxa i blokuję oba - i działa. Czyli jest duże prawdopodobieństwo że bedzie działać. Chyba zaryzykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morti Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Manetka DT ma ok. 14 mm -14,5mm skoku linki, jeśli inna manetka będzie miała taki skok to będzie działać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi