MIkolaj1980 Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Hej, Tak jak w temacie. Jezeli ktos z okolicy jest chetny do wspolnych wypadow to zapraszam. Jazdy w weekendy, bez ciśnien, ile się nakręci tyle będzie. Może jakiś ######v od czasu do czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Kłaniam, Warwickshire i West Midlands to moje byłe tereny. Polecam odezwać sie do chłopaków z Godiva Trailriders ---> http://www.godivatrailriders.org/ Wednesday Night Ride odbywa sie niezaleznie od pogody w okolicach Coventry, Nuneaton lub Leamington Spa. Poza tym w każdy łykend jeśli nie lokalnie to śmigają wyjazdowo. Od siebie polecam miejscówke pod nazwa Wappenbury Woods. To chyba najdłuższy, zalesiony singiel w okolicy. Nieco dalszy ale baaardzo fajny jest Wyre Forest niedaleko Kidderminster. Warto tez odwiedzić Warwickshire Alps , czyli Lickey Hills pomiędzy Broom i Bromsgrove. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIkolaj1980 Napisano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Cześć, dzięki za namiary, ale z tego co widzę to dla tych co lubia taplać się w błocie. To nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2016 No to trzeba było pisać, że Ty szoszowiec Warwickshire generalnie mekką kolarstwa żadnego nie jest, tak emtebecznego jak i szoszackiego. Płasko, nudno i dopupy. Trzeba kombinować - singlować lub ostrzyc aby zadac sobie czalendża - albo wyprawiac się dalej w kierunku Worcestershire ---> Malvern Hills lub na południe. Bardzo przyjemnie jeździ się w kierunku Oxford bo tam na Chiltern Hills już można pokręcic i nieco się zmęczyć. Przyjemną i niezadaleką miejscówka jest też Cotswold AONB. Albo przeskok przez Broom i pokręcic trochę po Cannock Chase. Wiecej można tam uzyc na emtebeku ale i szoszowcy dadż radę sie ujeździć... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIkolaj1980 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Dzięki raz jeszcze. Trasy i okolice już znam, mieszkam tu już parę lat, bardziej zależy mi na nawiazaniu znaojmosci z kimś kto również kręci się po okolicy. Wspólnie raźniej nakręcać kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Mówisz-masz... Kilku szoszonów tu się odtajniało ale raczej z północy (Leeds, Newcastle) lub bardziej z południa i koło Londka... Poszukaj sobie ludków na Skyride. Taki rowerowy Szajsbuk lokalniespecyficzny... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIkolaj1980 Napisano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Nie znam skyride. Dzięki, chętnie przejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty02 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Kilku szoszonów Newcastle się odtajniało ciekawe rzeczy sie tu mozna dowiedziec np. ze trzeba sie odtajnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Ja stwierdzam tylko fakt, że się szoszoni zagramaniczni odtajnili lub ujawnili... Nic nie trzeba, ale osobiście bym się nie przyznawał Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty02 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Mi to bardziej zabrzmialo jak jakas lustracja. Czyli bycie "szoszonem" to wstyd i chanba. Cos mi sie gdzies obilo ze widzialem Cie na jakims zdjeciu jak robiles bajk fitting do szosy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Szosa, jak już kiedyś nadmieniłem jest dla mnie przynudnawą koniecznością, zatem nie ma się czym chwalić. Cos mi sie gdzies obilo ze widzialem Cie na jakims zdjeciu jak robiles bajk fitting do szosy;) <rotfl> To by było znalezisko dekady, tymbardziej, że moje pomysły na temat tego co mi odpowiada i na czym mi wygodnie są delikatnie mówiąc słabo korespondujące z duchem bajkfitingu... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty02 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) ale jednak trzeba nzywac rzeczy po imieniu. bajk fitting byl hihi Edytowane 4 Listopada 2016 przez jacenty02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 bajk fitting byl hihi Chyba w Twoich snach Nie mam czasu na takie dyrdymały Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi