Sianek Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mam taki problem . chce zmienić piaste i nie wiem czy sprychy będą pasować . Teraz mam piaste jotey i obręcz (alxrims dm 24) 26cali chce założyć piaste (reborn grind) i nie wiem czy sprychy bedą pasowac pod wzglendem długości. pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 www.google.pl ponadto nie raz zaloze sie ze bylo poruszane info o tym jak znalezc KALKULATOR DO PRZELICZANIA SZPRYCH poza tym zaplatanie na tych samych szprychach nie do konca jest sensowne , no chyba ze dosc mlode kolo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianek Napisano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2006 nie moge tego kalkulatora znaleźć . mugłby to ktoś policzyć ? czy poprostu w sklepie rowerowym się spytać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 zobacz jaka wysokosc maja kolnierze w piascie ktora masz i w piascie ktora chcesz zalozyc. jesli taka sama lub minimalnie inna to beda pasowac. ale lepiej idz do dobrego sklepu - zeby sprzedawca nie wcisnal ci kitu. jesli kolo jest stare - nie warto zakladac starych szprych. chyba ze kolo jest w b dobrym stanie a szprychy sa markowe - np dt. wtedy mozna ewentualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 nie moge tego kalkulatora znaleźć a gdzie szukales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.