erzurum Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 warto byłoby wyjechać w końcu z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Kozak sprzęt teraz wyszedł. Sporo zmian widzę;sztyca, damper, koła, ... Co to za damper bo jakieś dziwne to malowanie ma?? Edytowane 22 Stycznia 2017 przez beskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Wyjechał już z garażu, wczoraj Ślęża odwiedzona, jeździ się świetnie :-) Tak jak planowałem wymieniłem trochę rzeczy, oryginalne nieużywane sprzedałem więc finansowo nie wyszło tak źle - uważam że nadal cena całościowo nie do pobicia - sporo rzeczy kupiłem trochę używanych. Koła Ryde 29 + dt swiss 350, tarcze xtr, sztyca reverb 150, opony maxxis dhf+high roller 2 na mleku + hack norris z tyłu, zacisk z przodu zee (musialem dokupic srubke do banjo), damper monarch debonair z puszka, siodelko fabric, gripy esi, zebatka banless 28T jajko, napinacz exustar, pedały chwilowo ns bikes. Wyszło 13,8 kg - rozmiar L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MT80 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Świetna maszyna, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vasya Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 damper monarch debonair z puszka, A podzielisz się informacją, jaki jest prawidłowy rozmiar montażowy dampera? Bo Romet jak przystało na "europejską" markę nie podaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy9 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Przeczytałem cały temat. I w sumie to rzeczywiście dziwne rzeczy dzieją się u Rometa.. Ja jakoś w pod koniec listopada zajrzałem do jednego z salonów w LDZ z zapytaniem o JIGa. Pan powiedział że nie ma (bo to drogi rower i oni mają raczej tańsze modele), ale mogą sprowadzić. Wziął telefon i tyle. Nie nastawiałem się jakoś optymistycznie bo naczytałem się, że z tym rowerem jest ...mówiąc dyplomatycznie - jakoś tak cienko z dostępnością. Minęło półtora tygodnia i dostałem telefon (o dziwo!), że rower mogę sobie obejrzeć, tak, pomacać też! (no i ewentualnie kupić)... No i jest u mnie (zatem dla mnie pogłoski o Yeti są nieprawdziwe ) Poza tym to dziwna sprawa z cenami. Normalnie, pod koniec roku, JIG model 2016 kosztował 6299PLN, natomiast model 2017 4699PLN (aktualnie zniknął model 2016, chociaż prawie dałbym rękę, że max tydzień temu cena za model 2017 była znowu 6299...). Z kolei katalogowo-papierowo cena jest cały czas 6299... Mnie na szczęście udało się kupić w tej niższej cenie - porównywałem i za te pieniądze nie znajdę 2x sztywnej osi, niezłej geometrii i myk-myka... A na marginesie - rozwalił mnie sprzedawca. Jak przyszedłem pomacać rower, to podczas rozmowy zachwalał ten sportowy, drogi rower (jego słowa). Mówił, że nawet ma taki bajer jak regulowana wysokość siodełka, którego nie trzeba kluczem regulować - pokazując mi myk-myka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MT80 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 A na marginesie - rozwalił mnie sprzedawca. Jak przyszedłem pomacać rower Dlatego wolę sklepy rowerowe, w których pracują ludzie faktycznie związani z kolarstwem, a nie przypadkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Dlatego wolę sklepy rowerowe, w których pracują ludzie faktycznie związani z kolarstwem, a nie przypadkowi. Tylko jak przychodzi Ci dwudziesty z kolei klient, który pokazując na mykmyka pyta, czemu ta sztyca nie amortyzuje, to też zaczynasz inaczej gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Tylko jak przychodzi Ci dwudziesty z kolei klient, który pokazując na mykmyka pyta, czemu ta sztyca nie amortyzuje, to też zaczynasz inaczej gadać Romet chyba nie sprzedał do teraz 20 rowerów z myk mykiem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Romet chyba nie sprzedał do teraz 20 rowerów z myk mykiem ;] Też prawda. Ale bardziej chodziło mi o klientów, którzy przychodzą po dętkę do Waganta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MT80 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 bardziej chodziło mi o klientów, którzy przychodzą po dętkę do Waganta Dzisiaj ludzie podniecają się napędami "1 na", a taki Wagant miał go już dekady temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 3 stron wstecz narzekałem na brak możliwości zakupu haka do ramy bezpośrednio w Romecie - teraz muszę to odszczekać. Po ponownej próbie (dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów - dzięki) Romet wystarał się o haki do modeli ze sztywną osią (Mustang i pochodne) i jeden z nich właśnie do mnie jedzie , dodatkowo otrzymałem info , że mają je na stanie jakby ktoś potrzebował. Fakt ten wart jest odnotowania , świadczy że ma się tam ku lepszemu czego im serdecznie życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly198101 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Tak z ciekawości ile sobie życzą za hak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 @ gtb Obyś się nie mylił - w przeciwnym razie będzie jak z Tool'em, czyli pojawia się i znika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 A gdzie te haki są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Powitoł Gdy pytałem o haki do stalowego Rometa to dostałem mejle do kontaktu: a.murtas@arkus.com.pl rowerowy w.zagorski@arkus.com.pl Ostatecznie chyba koś z magazynu udzielał info z mejla k.matlok@romet.pl Można też spróbować przez zalinkowany przeze mnie sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Magazyn BikeBoard otrzymał do testów Mustanga 1 z innym osprzętem niż w specyfikacji https://web.facebook.com/bikeBoard/posts/10154906050472911:0 Mogliby w końcu to ogarnąć. No chyba, że im się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Magazyn BikeBoard otrzymał do testów Mustanga 1 z innym osprzętem niż w specyfikacji https://web.facebook.com/bikeBoard/posts/10154906050472911:0 Mogliby w końcu to ogarnąć. No chyba, że im się nie chce. ciekawe jaki w nim jest amor Suntura, warty grzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 ciekawe jaki w nim jest amor Suntura, warty grzechu? W wersji 27.5 cala koło jest Raidon spręzynowy W 29 cali jest powietrzny raidon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Ktoś się orientuje czy ERE 500 jest też takim wirtualnym rowerem, czy można go gdzieś w okolicach Poznania albo Piły obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Ktoś się orientuje czy ERE 500 jest też takim wirtualnym rowerem, czy można go gdzieś w okolicach Poznania albo Piły obejrzeć? Polecam na fb napisać wiadomość do Rometu Odpisują bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Dobra idea dzięki, napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Wirtualna dostępność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 W sklepie którym kupiłem Jiga mieli mi ściągnąć hak . Okazało sie ze haków nie mam bedą dopiero w czerwcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 .....pewnie sprzęgło do skuterka i sprężynę do ekspandera u nich zamówisz ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi