Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Jeszcze raz powtórzę : obie sztywne osie, Reba i dwa blaty były w modelu 2016. Sztywne osie ma Mustang Trail z Goldem 120 mm za 4,5 k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkomarnicki82 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Tylko model 2016 kosztował ponad 6 tyś. Zresztą już nie jest dostępny. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Poekspozycyjny egzemplarz jest na aledrogo za 4,2 k - niestety rozmiar 15 ", a za 19 " krzyczą 6 k ( w dodatku podali zły opis - z modelu Mustang 2, no chyba, że zmienili osprzęt na słabszy ). Tu może być za 5,1 k ( trzeba sprawdzić, bo rok temu niezaktualizowali strony ) : http://www.bikko.pl/rower-gorski-romet-mustang-3-2016-15cali-czarno-czerwony-21772.html Tu masz Mustanga 2 za 3,5 k : http://allegro.pl/rower-gorski-mustang-29-2-z-ekspozycji-i6663416265.html - ma sztywną oś z przodu. Przepraszam wszystkich za ten bałagan w temacie Romet 2017 Edytowane 7 Stycznia 2017 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Jeszcze raz powtórzę : obie sztywne osie, Reba i dwa blaty były w modelu 2016. Nie upierałbym się tak przy tym z racji burdelu jaki panuje zarówno na stronie jak i w papierowym katalogu Rometa na 2017 , specyfikacja jest identyczna jak tego z 2016 (2x10 i obie sztywne osie) jedyne co wprowadza w błąd to zdjęcie tego białego na jednoblacie z SLX M7000 i bez sztywnej osi z tyłu. W przypadku "2" foto i opis pokrywa się ale przy "1" to już jest galimatias totalny http://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_29_1,10,707,710,14527,2017.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Akurat zacytowałeś to co było zgodne z rzeczywistością i negujesz Obstawiam, że jednak pierwsze zdjęcie i widoczny osprzęt pokrywa, czy też pokryje się w praktyce, a opisami nie ma co się sugerować. Zresztą proponuję przeczytać temat od początku ( to co pisał @ NajaraNy ) i zobaczyć co było na targach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Akurat zacytowałeś to co było zgodne z rzeczywistością i negujesz Fakt mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 wiecie co, ja na waszym miejscu, patrzac na moja historie, calkowicie bym sie nie sugerowal tym co romet ma na www i w katalogach. jesli czegos nie ma na miejscu w sklepach to dzwoncie do rometa do centrali, w koncu ktos odbierze, oni z samej centrali tez niektore rowery wystawiaja na allegro, i moga wyslac bezposrednio kurierem z centrali. gdybym tak od razu zrobil to bym od pazdziernika na Toolu jezdzil. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Obstawiam, że jednak pierwsze zdjęcie i widoczny osprzęt pokrywa, czy też pokryje się w praktyce, a opisami nie ma co się sugerować. W przypadku Krossa B8 Rio było zupełnie odwrotnie. Zdjęcie pokazywało amortyzator z manetką, w opisie nie było wzmianki o tej nieszczęsnej manetce. Pamiętam, jak w owym temacie była mowa właśnie, żeby sugerować się specyfikacją, nie zdjęciami. W obu przypadkach każdy chce się wzorować na tym co daje większe korzyści dla niego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 A czy przypadkiem nie było tak, że część B8 Rio była z manetką, a część bez - ot takie widzi mi się producenta ( no może nie do końca, bo np. zawinił dostawca części ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MT80 Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Szkoda ttylko że 3 miesiące czekałem a ta czerwona sztuka leżała. Ja tak miałem z Mustangiem 27,5 1. W grudniu 2016 napisałem do 19 sklepów w promieniu 100 km z pytaniem o dostępność w rozmiarze ramy 17". Jeden odpisał że nie ma i nie będzie, 17 odpisało, że będą , ale marzec/kwiecień 2017, a jeden napisał, że może sprowadzić - i sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Gubisz się w zeznaniach : napisał, że może sprowadzić i sprowadził, czy napisał, że może i sprawdził, że nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MT80 Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Gubisz się w zeznaniach : napisał, że może sprowadzić i sprowadził, czy napisał, że może i sprawdził, że nie może Nie gubię się w zeznaniach, tylko czas na wymianę klawiatury Sprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Nie gubię się w zeznaniach, tylko czas na wymianę klawiatury Sprowadził nie no kurka .. to nie pasuje do tego wątku. romety na talony albo na kartki i nie-mo-zliwe jak ktos juz jakiś zakupi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 nie no kurka .. to nie pasuje do tego wątku. romety na talony albo na kartki i nie-mo-zliwe jak ktos juz jakiś zakupi.. dodajmy jeszcze ustawę o nakazie produkcji tylko 3 typów haków do przerzutek i mamy gospodarkę rowerowo sterowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 @@KrissDeValnor, owszem tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkomarnicki82 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Dzwoniłem do sklepu internetowego Rometa w sprawie specyfikacji i dostępności Mustanga 3. O specyfikacji wiedzą tyle co my z katalogu i też się zdziwił że na zdjęciu jest napęd 1x. Modele 2017 mają być dostępne koniec marca. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 tylko pewnie nie widzą jakie to modele będą, czy te ze specyfikacji czy te ze zdjęcia 1x11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MT80 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Zmieńcie sobie kolorystykę roweru i zobaczycie, że pod tą samą nazwą i specyfikacją pokazane są pojazdy o różnym wyposażeniu i geometrii ramy http://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_29_3,10,707,710,14523,2017.html Edytowane 11 Stycznia 2017 przez MT80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkomarnicki82 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 To wiemy i ten błąd jest też w katalogu. Tylko który zdjęcia są odpowiednie? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Oj, Tego nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 tylko pewnie nie widzą jakie to modele będą, czy te ze specyfikacji czy te ze zdjęcia 1x11 Tylko który zdjęcia są odpowiednie? Czekają na kontener z chin - jak go otworzą to będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 11 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Stawiam dolary przeciwko orzechom, że będzie ten z jednoblatową korbą i Goldem ( jak na targach w Kielcach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) To już konkretny "przeciek" Edytowane 11 Stycznia 2017 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 w sumie to się nie dziwię, że nie przykłada się Romet do rzetelnego podania informacji o produktach w katalogu i na stronie, bo faktycznie musi być tak, że sami nie wiedzą co chińczyk wyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi