maciej83 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 nie badz takim męskim szowinistą pani smiga na rometach , pisze o nich to ze jej nie znasz nie znaczy ze nie ma czegos ciekawwego na ich temat do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Z całym szacunkiem do ich osprzętu. Te rowery odkąd tylko pamiętam były i są brzydkie. W związku z tym na tym polu mogliby w końcu co nieco popracować. Mustang nie ma osi 12 na tyle. Tylko zwykłą 9 mm. Przyjrzyjcie się uważniej zdjęciu na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 nie badz takim męskim szowinistą pani smiga na rometach , pisze o nich to ze jej nie znasz nie znaczy ze nie ma czegos ciekawwego na ich temat do powiedzenia absolutnie szowinistą nie jestem, płeć nie ma znaczenia w kwestii znajomości Mamby. Po prostu rozbawiło mnie to, że Mamba ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Tak samo jak i Wooyek które objeżdza różne sprzety tylko jest troche bardziej znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Jak mówiłem tak zrobiłem. W przyfabrycznym salonie firmowym Rometa nikt nowej kolekcji na oczy nie widział. Na pytanie o ceny: Nie zamy jeszcze cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszRzeczny Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 moje zamówienie poszło, data realizacji 30.1.2017 oj weź jak możesz jedyną wyprodukowaną sztukę na Polskę zamówiłeś inni muszą teraz poczekać na kolekcję 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Według ich cyklu produkcyjnego robią ten rower od lipca, a chińczyk pewnie jeszcze nawet nie wie że będzie spawał ramę do tego toola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 ciekawy jestem jak sie ta sytuacja rozwinie koledze jednak zycze z całego serca aby pod koniec stycznia był posiadaczem roweru, który zamówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Podobno ramy są na stanie i tylko kwestia poskładania. Odpowiedź sklepu Zamówienie w firmie Romet zostało przyjęte. W chwili obecnej czekamy na informację na jakim jest etepie realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScudAtlantic Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 I to są wszystkie rowery jakie zaprezentowali? Brakuje Orkana 6.0 z planetarką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Bo Orkan 6.0 z Alfine wyleciał z oferty https://www.facebook.com/fanpageromet/photos/?tab=album&album_id=1075690702527041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScudAtlantic Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Szkoda. Był to chyba najtańszy rower dostępny z Alfine 11, którym akurat byłem zainteresowany. Jednak kilka drobnostek mi się w nim nie podobało i miałem nadzieję, że to mi poprawią w 2017 r. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez ScudAtlantic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Dzwoniła hurtownia że może jeszcze w grudniu będzie. Strzelam że aktualnie rama płynie gdzieś na ocenia w kontenerze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Ja Rometa Jig 2017 zamówiłem w połowie listopada ,miał być w styczniu a był juz na początku grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Kumpel chce kupić nowego mtbka i wczoraj mówi, że spodobał mu się Romet 27,5. Wchodzę na stronę Rometa a tam sprzęt na Deore plus Raidon na przodzie w cenie katalogowej 2399 zł. Dzwonił do jednego salonu i powiedzieli mu, że maja je mieć na przełomie luty - marzec. Jak ten model będzie za taka kasę to sprzedaję swojego Gianta i się przesiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Romet to jest stan umysłu. Wpłaciłem zaliczkę w październiku i czekam czekam i czekam. W końcu dodzwoniłem się do centrali i okazało się że mają czerwoną sztukę, ostatnią, i więcej nie będzie i nie planują w ogóle tego organizować. Wziąłem więc czerwony i jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Ciekawi mnie to jak ta firma funkcjonuje. Chyba nigdy nie dało się kupić tego toola z miejsca. I na razie sie na to nie zapowiada.. Wysłane z mojego 5045X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Myślę że dla nich takie rowery jak Tool to jest całkowicie dodatkowa sprawa żeby mieć coś w katalogu tego typu i czy sprzedadzą 1, 10 czy 100 rowerów to jest im wszystko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 W końcu dodzwoniłem się do centrali i okazało się że mają czerwoną sztukę, ostatnią, i więcej nie będzie i nie planują w ogóle tego organizować Wiedziałem że ta firma jest po%&%@%$#* . Ale żeby aż tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) oj weź jak możesz jedyną wyprodukowaną sztukę na Polskę zamówiłeś inni muszą teraz poczekać na kolekcję 2018 Kiedy żart staje się rzeczywistością...prorok! Zastanawiam się tylko - po co ten cały marketing Rometa? Po co starty zawodników w Enduro, relacje i ciągłe wpisy na FB? Ile kasy na to poszło, a nawet nie chcą towarem handlować. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez c1ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Nie wiesz jak to działa? Dzięki startom w Enduro relacjom na FB i katalogowi takimi jak ten rowerami, mają marketing praktycznie załatwiony, a sprzedaż ma się koncentrować na rowerach miejskich, crossach - tam gdzie mają największy zysk i sprzedaż idzie w setki tysięcy sztuk. Tooli sprzedali kilka/kilkadziesiąt i nie muszą więcej. Ciekawe czy z tą szosą Boreasem CTD w rewelacyjnej specyfikacji za 8kzl też tak jest :-))) Tam wygrali jakąś nagrodę na Targach w Kielcach. Szkoda ttylko że 3 miesiące czekałem a ta czerwona sztuka leżała. Ale kolor jest super, matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Teraz możesz powiedzieć, że masz tak unikatowy rower jak Neff i Włoszczowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Myślę że dla nich takie rowery jak Tool to jest całkowicie dodatkowa sprawa żeby mieć coś w katalogu tego typu i czy sprzedadzą 1, 10 czy 100 rowerów to jest im wszystko jedno. Że dodatkowa to zgoda ale jednak sprzedaż na poziomie 100 sztuk i więcej to już była by zupełnie inna bajka. Tym bardziej gdyby produkt miał bardzo pozytywne opinie a obsługa gwarancyjna była na poziomie. Generalnie nie ma co gdybać i generalnie jest postęp bo masz rower w styczniu a nawet mogło być wcześniej. Gdy ja byłem zainteresowany to nie było fizycznie oferty nawet w maju. Napisz tutaj od czasu do czasu jak tam się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Nie chcę być jakimś złym prorokiem, ale co w sytuacji pęknięcia ramy? - "W październiku zamówimy kilka sztuk na kolejny rok, to w grudniu przypłnie kontener to Panu wymienimy w styczniu". - "Ale dziś jest 4 maja?!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 @Fenthin... Takie są uroki posiadania unikatowego modelu A poważnie, to nie ma co myśleć o najgorszym, rower wygląda zacnie i ciekawy jestem tylko jak jeździ!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi