mant3z Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Witam Przeglądając allegro wydaje mi się że w tej cenie to tylko Kross Crafter 25l i Kellys Stratos ale wizualnie ten drugi padaka Na czym mi zależy -pokrowiec na deszcz -możliwość rozpołowienia plecaka tak by włożyć wyprasowaną koszulę i spodnie bez zbędnego gimnastykowania by całe układanie i prasowanie nie poszło na marne -co najmniej średnia wentylacja -wytrzymałość Do pracy mam 25~30km w zależności jakim terenem śmigam, głównie pola, lasy i wiejskie asfalty. Turystycznie nie jeżdżę zawsze mocno cisnę także oprócz ciuchów roboczych na powrót muszę zmieścić suche rowerowe Ma ktoś coś sprawdzonego czego nie widać na allegro a może polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Ja zdecydowanie polecam Deutera. Poszukaj, może mają coś co Ci wpadnie w oko. Na marginesie - bardzo pojemnego szukasz, ja mam 12-litrowy do pracy . No tak tylko nie wożę koszul, nie doczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Plecak Deuter Cross Air 20 EXP. mam i polecam. System wentylacji naprawde działa. Troche ponad budżet. Mnie się udało kupic osoby prywatnej za 250 PLN nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlod123 Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Używam polecanego wszędzie Deutera Race Air Exp (12-15 l). Wentylacyjnie świetnie. Wożę w środku uprasowaną i złożoną koszulę i po wyjęciu jest ok. Do tego laptop 14, więc pewnie zamiast niego swobodnie zmieścisz spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Laptop nie zmieści się z koszulą i spodniami? Wydaje mi się że powinien spokojnie wejść. Ja jestem w stanie w mniejszy plecak wepchać: -laptop -koszula -ręcznik -spodnie -suchy zestaw kolarski na powrót Tyle że to ani wygodne a i ta koszula i spodnie takie trochę wymemłane są po godzinie jazdy. Może spróbuj go tak załadować i strzelić fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Polecam deuter trans alpine 25. Sam używam wersji 30l wyhaczonej za 330zł - sporo kieszeni i uchwytów, przegroda na laptopa z wyciąganą karimatą chroniącą go dodatkowo, dzielona komora główna (część na brudne lub mokre rzeczy), pokrowiec przeciwdeszczowy. Za wadę uważam siateczkowe kieszenie w pasie biodrowym - przewożone tam klucze od domu/pracy zaplątują się dość skutecznie i złośliwie. Podobny, tańszy zakup to Hi-TEC Arua 35l za 130 zł: http://www.sklepmartes.pl/sporty/16253-plecak-turystyczny-arua-35l-41539-bluedark-greyblack-hi-tec.html#/pe-unisex/kolor-41539_blu_dk_gr_blk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Udało się deutera kupić za 255zł! https://plecaki.com/pl/p/Plecak-rowerowy-Deuter-Cross-Air-EXP-Black-Titan-20L/4398 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.