Skocz do zawartości

[Plecak 25] Głównie dojazd do pracy - max 250zł

mant3z

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przeglądając allegro wydaje mi się że w tej cenie to tylko Kross Crafter 25l i Kellys Stratos ale wizualnie ten drugi padaka

Na czym mi zależy

-pokrowiec na deszcz

-możliwość rozpołowienia plecaka tak by włożyć wyprasowaną koszulę i spodnie bez zbędnego gimnastykowania by całe układanie i prasowanie nie poszło na marne

-co najmniej średnia wentylacja

-wytrzymałość

Do pracy mam 25~30km w zależności jakim terenem śmigam, głównie pola, lasy i wiejskie asfalty. Turystycznie nie jeżdżę zawsze mocno cisnę także oprócz ciuchów roboczych na powrót muszę zmieścić suche rowerowe :)

Ma ktoś coś sprawdzonego czego nie widać na allegro a może polecić?

Laptop nie zmieści się z koszulą i spodniami?

Wydaje mi się że powinien spokojnie wejść.

Ja jestem w stanie w mniejszy plecak wepchać:

-laptop

-koszula

-ręcznik

-spodnie

-suchy zestaw kolarski na powrót

Tyle że to ani wygodne a i ta koszula i spodnie takie trochę wymemłane są po godzinie jazdy.

Może spróbuj go tak załadować i strzelić fotę :)

• 1 miesiąc temu...

Polecam deuter trans alpine 25. Sam używam wersji 30l wyhaczonej za 330zł - sporo kieszeni i uchwytów, przegroda na laptopa z wyciąganą karimatą chroniącą go dodatkowo, dzielona komora główna (część na brudne lub mokre rzeczy), pokrowiec przeciwdeszczowy. Za wadę uważam siateczkowe kieszenie w pasie biodrowym - przewożone tam klucze od domu/pracy zaplątują się dość skutecznie i złośliwie.

Podobny, tańszy zakup to Hi-TEC Arua 35l za 130 zł:

http://www.sklepmartes.pl/sporty/16253-plecak-turystyczny-arua-35l-41539-bluedark-greyblack-hi-tec.html#/pe-unisex/kolor-41539_blu_dk_gr_blk

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...