dawid1110 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Witam Poszukuje lampki rowerowej na przód tak do około 60,70 złotych. Wiem ze w tej cenie nic mocnego nie znajde jednak chce kupić coś sensownego. Pogrzebałem po allegro i znalazlem takie cos : http://allegro.pl/latarka-zoom-5600lm-cree-q5-lad-aku-nakladka-syg-i6486480128.html Co o tym myślicie? A może polecicie coś fajniejszego Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja ostatecznie kupiłem tą (wybierałem właśnie między tymi dwoma) i powiem tak - zła nie jest, ale jeżeli jeździsz dużo po lesie to przemyśl czy nie dołożyć i nie kupić coś lepszego. Najbardziej mnie wkurza przełączanie trybów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2016 jakich trybow i czego Cie denerwuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Jedno naciśnięcie miga, drugie naciśnięcie gaśnie, trzecie naciśnięcie świeci słabo, czwarte naciśnięcie gaśnie, piąte naciśnięcie świeci mocno, szóste naciśnięcie gaśnie itd. itd. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2016 a rozumiem Edit. A ktos cos jeszcze poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Było... http://www.forumrowerowe.org/topic/120938-lampka-co-kupisz-jak-masz-50-a-co-jesli-masz-150zl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam Poszukuje lampki rowerowej na przód tak do około 60,70 złotych. Wiem ze w tej cenie nic mocnego nie znajde jednak chce kupić coś sensownego. Pogrzebałem po allegro i znalazlem takie cos : http://allegro.pl/latarka-zoom-5600lm-cree-q5-lad-aku-nakladka-syg-i6486480128.html Co o tym myślicie? A może polecicie coś fajniejszego Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. Wygląda identycznie jak LATARKA ESPERANZA CREE Q5 SIRIUS EOT003 (3xAAA). Brak uszczelek bezpośrednio przy soczewce, guzik nie jest szczelny. Producent informuje że świeci na 250lm.http://esperanza.pl/katalog,14,133.htm Jeszcze nie sprawdziłem w lesie, ale świeci lepiej niż tanie EMOS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Czyli polecasz ta Esperanza? Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Ja ją kupiłem za 18zł + mocowanie za 3zł. 10szt baterii za 5,7zł. Trudno znaleźć coś lepszego w tak niskiej cenie. Guzik i mocowanie soczewki uszczelniłem, na zimę wystarczy w miejskich warunkach. W ręce daje odczucie solidnej obudowy, która nie rozleci się przy pierwszym upadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2016 a mozesz dodac jakas fotke jak to swieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Jedno naciśnięcie miga, drugie naciśnięcie gaśnie, trzecie naciśnięcie świeci słabo, czwarte naciśnięcie gaśnie, piąte naciśnięcie świeci mocno, szóste naciśnięcie gaśnie itd. itd. . Napisałem głupotę poprzez zbyt krótkie użytkowanie latarki - jest inaczej tzn. pełne wciśnięcie guzika to jest włącz i wyłącz, a klikami zmieniasz tryby... Mimo wszystko nie jest to wygodne w porównaniu np. do Convoya S2+, którego kupiłem i jestem mega zadowolony . O połowę mniejsza latarka, a świeci bajecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.