Skocz do zawartości

[spodnie] Tanie luźne spodnie

grissley

Rekomendowane odpowiedzi

Był już wątek o takim temacie, ale się zarchiwizował (może moderator sklei?).

Pojawiło się może coś nowego sensownego w temacie luźnych długich spodni? Nie widzę w polecanych nic oprócz Endury, czyli budżet od 200zł w górę (do ponad 300). To sporo za dużo jak dla mnie, więc w chłodniejsze dni jeżdżę w... dżinsach. ale wygodna jakby średnia - czym by to zastąpić jak najekonomiczniej? Mówimy o temperaturach od 5 stopni w górę.

Jak dla mnie dres bawełna odpada - ochrona przed wiatrem żadna.

Potrzebuję czegoś co wygląda w miarę "cywilnie", nie będzie wkręcało mi się w korbę i da choć trochę osłony przed wiatrem (przynajmniej na kolanach) - to byłby ideał.

Chyba niczego takiego niema, ale może :D

Ewentualnie jakiś nadający się Ersatz, byle tanio.

Biegam i jeżdżę w tych Elioplay i jest ok także w zimę. No może jak było powyżej -10 to było słabiej (kolana). Ochrona przed wiatrem, wiadomo 0.

Spodenki są naprawdę fajne. Mam rozmiar XS i na pewno nie są za szerokie ;). Oczywiście na nogawkę zakładam opaskę odblaskową.

Mam też te http://www.decathlon.pl/spodnie-for-500-warm-mskie-id_8369747.html . Wziąłem je zamiast Endury bo nawet najmniejszy rozmiar był na mnie jak dwa worki. Jedyny minus to brak wzmocnień w kroku. Są naprawdę ciepłe. Tak na poniżej 4 stopni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...