grissley Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Był już wątek o takim temacie, ale się zarchiwizował (może moderator sklei?). Pojawiło się może coś nowego sensownego w temacie luźnych długich spodni? Nie widzę w polecanych nic oprócz Endury, czyli budżet od 200zł w górę (do ponad 300). To sporo za dużo jak dla mnie, więc w chłodniejsze dni jeżdżę w... dżinsach. ale wygodna jakby średnia - czym by to zastąpić jak najekonomiczniej? Mówimy o temperaturach od 5 stopni w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja jeżdżę w Decathlon`owskich fitnessach i bardzo sobie chwalę, ale rekreacyjnie. Do tego mam nakolanniki w razie potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 fajnie zgrywaja się spodnie turytyczne , np z przeceny w zwykłym sportowym , wazne żeby materiał miał dodatek lycry- nie ogranicza ruchów , do tego majtki z wkładką i ew nakolanniki i można całą zimie śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 spodnie turytyczne , np z przeceny w zwykłym sportowym Fakt, tylko wszystkie, które ja widziałem miały luźne nogawki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Tylko że w temacie jest właśnie mowa o luźnych. Ja również polecę Decathlon ale dział turystyczny albo myśliwski, można tam za parę dych kupić naprawdę fajne spodnie do codziennej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ale ja nie piszę o legginsach tylko o tych spodniach na lato oraz o tych na wiosnę/jesień. Nie lubię jak mi "wiuchają" nogawki, a obcisłe spodnie/spodenki do mnie nie przemawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Te drugie ciekawe ale pewnie ciepłe. Od dawna szukam bawełnianych wąskich dresów i nie mogę znaleźć a te decathlonowe fitnessy jakoś do mnie nie przemawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grissley Napisano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Jak dla mnie dres bawełna odpada - ochrona przed wiatrem żadna. Potrzebuję czegoś co wygląda w miarę "cywilnie", nie będzie wkręcało mi się w korbę i da choć trochę osłony przed wiatrem (przynajmniej na kolanach) - to byłby ideał. Chyba niczego takiego niema, ale może Ewentualnie jakiś nadający się Ersatz, byle tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko90 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Biegam i jeżdżę w tych Elioplay i jest ok także w zimę. No może jak było powyżej -10 to było słabiej (kolana). Ochrona przed wiatrem, wiadomo 0. Spodenki są naprawdę fajne. Mam rozmiar XS i na pewno nie są za szerokie . Oczywiście na nogawkę zakładam opaskę odblaskową. Mam też te http://www.decathlon.pl/spodnie-for-500-warm-mskie-id_8369747.html . Wziąłem je zamiast Endury bo nawet najmniejszy rozmiar był na mnie jak dwa worki. Jedyny minus to brak wzmocnień w kroku. Są naprawdę ciepłe. Tak na poniżej 4 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.