KubaMTB Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Witam Pomógł by ktoś w znalezieniu jakiejś w miare taniej(co najtańszego znacie w miare sęsownego) ramy (carbon albo alu) na sztywną oś(12mm) do XC/Maraton? Ktoś coś ma widział? A może chiny? Kolo 29 Na rure sterową taper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Szukam od kilku miesięcy i jedyne co, to Chiny. "Stety" bądź niestety. Jeśli już coś pojawi się na Allegro to albo małe 16,5", albo 20" i więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaMTB Napisano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2016 (edytowane) Chiny aż takim złym pomysłem nie są Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Września 2016 przez KubaMTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Jestem na 99% zdecydowany na Chińczyka nawet jeśli pojawiłoby się coś konkurencyjnego w podobnej cenie (w co wątpię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaMTB Napisano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja wlasnie podobnie,a gdzie będziesz kupował Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Co jakiś czas pojawiają się na Allegro. Poluję na flyxii fr212 w rozmiarze 17". Mam czas więc liczę, że w międzyczasie coś się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi