Skocz do zawartości

[Koszulka]Koszulka z Chin - faktyczne wymiary.

Nemo7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuje sobie kupić koszulkę teamu kolarskiego sprowadzaną z Chin dostępną na jednej z aukcji.

Mam jednak spory dylemat co do rozmiaru. To jest tabela rozmiarów z aukcji http://oi63.tinypic.com/t06i2s.jpg

Mierzyłem koszulkę kolarską, która była na mnie dość powiedzmy dobrze dopasowana i miała wymiary:

A - 106cm

B - 60cm

D - 72cm

Najbliżej wydaje mi się rozmiar XL, chociaż normalnie kupuję M-ki i L-ki. Jeżeli ktoś mógł by z osób które kupiły jedną z takich koszulek sprawdzić na ile w/w rozmiary i wymiary w cm zgadzają się z faktycznymi wymiarami koszulek.

Ewentualnie jeżeli ktoś z okolic Jaworzna i Katowic znalazł by chwilę żeby pokazać mi ją na żywca było by jeszcze lepiej. ;) Z góry dzięki.

które kupiły jedną z takich koszulek

Czyli których?

To trochę tak jakbyś zachwalał obsługę klienta w "jednym ze sklepów".

Podaj konkretną aukcję/ofertę do której się odnosisz bo tego towaru na rynku jest tona i od jednego producenta może być coś zupełnie innego niż od drugiego. Na podstawie tabeli ktoś ma wpaść o który dokładnie produkt Ci chodzi? 

Wiem że kupowanie chińskich podrób jest nieetyczne ale jeśli nie chcesz chybić to przyznaj się który strój dokładnie chcesz kupić i od którego sprzedawcy.

Co do zakupów z aliex...a, kupiłem koszulkę i wiatrówkę

Rozmiarówka jak to wcześnie zostało napisane jest zawyżona. Napisałem do sprzedawcy podałem swoje wymiary (chodzę w L zamówiłem XL).

Co do tej aukcji z alleg...o to robią ludzi w bambuko, cena jeszcze może być ale ... wysyłka ?

Chińczyk wysyła ciuszki za free :) to te koszulki nie kosztują 79 tylko 99 pln ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...