hetakhe Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 1) Unibike Xenon 2016- cena 3700 zl 2) Merida crossway xt-edition 2015 - cena 4000 zl 3) Cube cross pro 2016 - cena 4000 -4150 zl Co wy na to ? Jakies inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Trójka ma chyba lepsze hamulce, ale dwójka ładniejsze malowanie . Jedynka zostaje w tyle pod względem osprzętu. Edytowane 26 Września 2016 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Trójka ma chyba lepsze hamulce, ale dwójka ładniejsze malowanie . Jedynka zostaje w tyle pod względem osprzętu. Mozesz powiedziec jakim osprzetem odstaje Xenon od reszty ? Bo nie bardzo rozumiem dobrze sobie sprawdziles specyfikacje Xnenona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Przepraszam, ale popatrzyłem na Zethosa... Xenon faktycznie jest sporo lepszy chociaż szczerze powiedziawszy to nie wiem czy i tak nie wolałbym lepszego amorka niż np. lepszych hamulców. Oczywiście nie zmienia to faktu, że popełniłem błąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orciojerzy Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 jak dla mnie yo merida pełne xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi