bartekwisnia2000 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Witam, mam 16 lat i posiadam santa cruz bullit 2 i dzisiaj jeżdżąc sobie na górkach nie dokręcilem whipa i haki w moim rowerze, razem z przerzutką zostały absolutnie zdewastowane . Przeszukałem cały internet i nikt nigdzie nie ma takich haków. są to lewy i prawy hak na ośkę 135 mm . zaznaczam, żę wyprostowanie ich jest niemożliwe, gdyż jakaś magiczna moc sprawiła, że przerzutka pękła na pół i przy okazji zniszczyła hak, więc jest bezużyteczny. Czy ktoś ma i mógłby mi sprzedać? Nie muszą być nowe, byle by proste. Dołączam zdjęcia z miejsca zdarzenia( w lesie) od razu po wypadku, i zdjecia tego, jak wyglada przerzutka. Pozdrawiam. Zdesperowany Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUSEE Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) czy to któryś z tych? http://sklep.k2rowery.pl/szukaj.html/szukaj=santa%20cruz/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak Edytowane 26 Września 2016 przez FUSEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi