frazier Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Ile może być warty w b.dobrym stanie ten amorek? Rocznik chyba 2009 lub 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Tyle, ile ktos zaplaci. Dla mnie max 6 stowek, zakladajac, ze stan jest wzorcowy i wiem co w srodku siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Shotgun dobrze prawi, 6 stówek to maks o ile stan bardzo dobry i żadnych niespodzianek w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Ja wiem czy max, co kupisz za 600zł ? no niewiele. Tutaj w rebie jeżeli jest w stanie bdb, wymiana uszczelek i masz niemal nowy widelec, który przeżyje każdego XCRa, raidona, firsta i każdego innego do 700zł. Oczywiście jeżeli jest bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jezeli za 8 stowek moge kupic Revela Air U-turn 120-150 na sztywnej osce od znajomego z forum w stanie swietnym i to 2 lata mlodszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2016 No jeżeli są takie widelce to może faktycznie. Jednak nie każdy ma takie znajomości i nie zawsze się trafia okazja na allegro czy innym miejscu. Nie zmienia to faktu zę ten widelec jest warty tyle ile kos za niego będzie chciał dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 To nie sa znajomosci, to byl widelec na Allegro, gdzie koles z forum opisywal co z nim jest , a wlasiwie nie jest, tyle, ze dla forumowiczow wysylka bylo za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 17 Października 2016 Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Od 2009 roku zmieniła się podkowa od dolnych goleni oraz weszły inne naklejki, więc to max. może być 2008 rok, co nie oznacza, że jego wartość jest taka czy inna, zaletą jest dual air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi