krycha_22 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Dzień dobry Ostatnio od znajomego dostałem ramę aluminiową w środku damber i pytanie mam o damper jak zmierzyć długość bo od otworu do otworu wyszło mi 11,9 mm jaki polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Lepiej daj zdjęcie tej ramy, bo "niemiecka" mówi tyle co nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Daj zdjęcie lub chociaż podaj dokładny model.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha_22 Napisano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Sorki że takie duże obrazki ale inaczej nie można tu wstawić to taka rama nie wiem jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Jest to rama marki chińskiekrzaczkitrzylubcztery. Ciekawostka, jej wartość możesz wyliczyć ze wzoru cena_1kg_złomu x waga_ramy. Szkoda pakować jakiekolwiek pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha_22 Napisano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Ale jest lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 No raczej nie jest...Rowery z marketu nigdy nie są lekkie..Może tak ci się wydaje bo nigdy nie trzymałeś porządnej ramy w rękach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Sprzedaj na złomie i kup sobie za to jakiegoś browarka - przynajmniej będzie pożytek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha_22 Napisano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Marcin9 Wiem coś o tym jedziłem ramą z carbonu nic nie waży To jaką polecacie ramę aluminiową do jeżdżenia po Asfalcie i trochę po piachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Widzę rasowa rama do DH A jaki masz budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha_22 Napisano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Do 3-3,5 tys cały rower chce złożyć tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 No to opcje masz dwie: - Składasz samemu, wyjdzie prawdopodobnie na gorszym osprzęcie niż ze sklepu, ale będziesz miał dopasowany pod siebie - Kupujesz w sklepie, godzisz się na kompromisy Chcesz jakiegoś Crossa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha_22 Napisano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Ja mam Krossa hexagon x 5 i chce go sprzedać na zimie lub wiosne i coś lepszego kupić a z tej ramy zrezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi